TEONA - cu arcuri individuale

Salteaua Teona este o saltea cu arcuri individuale cu straturi superioare din spuma de confort. Spuma este fabricata dintr-o spumă rece de înaltă densitate, recent dezvoltată, care asigură microclimatul potrivit și confortul termic în toate anotimpurile. Matlasarea adâncă a stratului de confort și modelul diferit de matlasare folosit pe părțile laterale ale saltelei se combină pentru a crea o viziune estetică și primitoare. Pe lângă modelul său, compoziția și senzația unică a țesăturii de cașmir are un efect atractiv și primitor asupra experienței unei odihne satisfăcătoare.

Four_duritate (1).png

webp_verificare.webp

.

Dimensiune: 140x200
  • 90x200
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200
3.490,00 lei
Include TVA
Disponibil

Salteaua Teona este o saltea cu arcuri individuale cu straturi superioare din spuma de confort. Spuma este fabricata dintr-o spumă rece de înaltă densitate, recent dezvoltată, care asigură microclimatul potrivit și confortul termic în toate anotimpurile. Matlasarea adâncă a stratului de confort și modelul diferit de matlasare folosit pe părțile laterale ale saltelei se combină pentru a crea o viziune estetică și primitoare. Pe lângă modelul său, compoziția și senzația unică a țesăturii de cașmir are un efect atractiv și primitor asupra experienței unei odihne satisfăcătoare. Salteaua este ideală pentru toate cerințele de confort, oferind un suport neted și ferm pentru întregul corp. Designul său ortopedic asigură un somn de calitate sănătos și de lungă durată în toate pozițiile de dormit. Sistemul său de arcuri individuale asigură o elasticitate optimă, deoarece arcurile se adapteaza la mișcari si distribuie sarcina pe o suprafață mică, astfel încât partenerul nu simte nici o miscare.

Arcuri din otel cu tehnologie DHSS
Arcurile individuale sunt realizate din oțel dublu călit (DHSS), ceea ce le face mai puternice și mai durabile. Arcurile sunt înfășurate individual, astfel încât funcționează independent unul de celălalt și se pot mișca separat. Acest lucru le permite să reacționeze rapid la mișcările noastre și să se adapteze întotdeauna la poziția corpului nostru. Ele oferă un sprijin optim pentru corp, pentru a menține coloana vertebrală într-o poziție sănătoasă. Ele se adaptează perfect la diferite forme ale corpului. Deoarece arcurile nu sunt în contact direct unul cu celălalt, există mai puține vibrații de la o parte la alta a saltelei. Sistemul de arcuri individuale asigură faptul că partenerii nu sunt afectați de mișcările celuilalt în timpul somnului, asigurând un somn mai odihnitor.

Strat superior "pillow top"
Pillow Top este un strat de confort deasupra miezului saltelei. Stratul Pillow Top încorporat al saltelei este realizat dintr-o spumă rece de înaltă densitate, recent dezvoltată. Acesta îmbrățișează articulațiile, reduce presiunea asupra corpului, previne lăsarea sau chiar durerile articulare, afectează senzația de confort și, nu în ultimul rând, îmbunătățește circulația sângelui. Aceasta reduce numărul de ori de câte ori ne schimbăm poziția corpului în timpul nopții, reducând numărul de microîntreruperi, ceea ce duce la un somn mai odihnitor și la o trezire mai odihnitoare.

Saltea ortopedică semi-rigidă/rigida
Duritatea saltelei este determinată de duritatea arcurilor și de proprietățile straturilor de spumă utilizate. Corpul fiecărei persoane este unic, proporția și distribuția sistemului nostru scheletic și muscular ne influențează postura, ceea ce afectează și obiceiurile noastre de somn. Pozițiile de dormit pe care le alegem (lateral, pe burtă sau pe spate), sau alternanța dintre ele, ne obligă să alegem fermitatea potrivită pentru a menține o coloană vertebrală sănătoasă. O saltea semi-dură spre dură este, de obicei, ideală pentru toate pozițiile de dormit.

Nanni

Fisa tehnica

Inaltime
28 cm
Numarul arcurilor
280 buc/mp
Sarcina maxima
130 kg/pers.
Garantie
10 ani
Densitatea spumei
32 kg/m3
Grad de duritate
4/6 (1-moale, 6-dura)
Husa
Cashmere
Inaltimea arcurilor
18 cm
Nr zone ergonomice
5
Grosimea sarmei otel
2,1 mm
Producator
Yatas Bedding - Turcia

16 alte produse in aceeasi categorie: