COOLFLOW DELUXE - cu arcuri individuale

Salteaua hibrida CoolFlow Deluxe de la Isbir este alcatuita din 3 diferite randuri de arcuri individuale, deasupra carora gasim un strat memory foam de calitate extraordinara, cu grosime de 5 cm si cu densitate de 60 kg/m3. Spuma memory cu celule deschise a fost dezvoltata in fabrica proprie a firmei Isbir, care este una dintre cele mai mari si cele mai moderne uzine de spuma din Turcia, deci putem fi siguri ca spuma memory nu se incalzeste si in noptile de vara nu din cauza saltelei veti transpira :)

Four_duritate (1).png

webp_verificare.webp

.

Dimensiune: 140x200
  • 90x200
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200
6.330,00 lei
Include TVA
Disponibil

Salteaua hibrida CoolFlow Deluxe de la Isbir este alcatuita din 3 diferite randuri de arcuri individuale, deasupra carora gasim un strat memory foam de calitate extraordinara, cu grosime de 5 cm si cu densitate de 60 kg/m3. Spuma memory cu celule deschise a fost dezvoltata in fabrica proprie a firmei Isbir, care este una dintre cele mai mari si cele mai moderne uzine de spuma din Turcia, deci putem fi siguri ca spuma memory nu se incalzeste si in noptile de vara nu din cauza saltelei veti transpira :) Inaltimea arcurilor variaza in fiecare rand, astfel salteaua ajuta in atingerea celei mai optime si confortabile pozitii de dormit chiar si in cazul perechelor, unde greutatea si structura corporala difera. Salteaua contine 860 buc de arcuri individuale pe mp. si camerele de aer dintre arcuri asigura fluxul natural al aerului. Stratul de baza a saltelei este din spuma flexibila HR, cu aerisire mult mai buna ca spuma PU obisnuita, iar umplutura husei este din fibre naturale Quallofil® Allerban® (dezvoltata de catre Isbir) si din puf de rata.

Salteaua premium cu cele mai multe arcuri de la Isbir nu duce lipsa de cele mai moderne inovatii. Cu vechimea ei de peste 135 de ani, firma americana Legett&Platt furnizeaza structura speciala de arcuri pentru modelul CoolFlow Deluxe. Sistemul de arcuri individuale contine arcuri in 3 randuri, adica intre cele 2 straturi de arcuri de 5 cm (nanocoil) gasim un al treilea strat alcatuit din arcuri de 10 cm si 15 cm. Acest strat cu inaltimi variate asigura suportul perfect chiar si in cazul in care exista diferente de greutate corporala la o pereche. La o greutate mai mica, in stratul din mijloc de arcuri numai arcurile de 15 cm intra in actiune, iar la o greutate mai mare arcurile de 10 cm ofera suportul suplimentar. Reactiile dinamice ale arcurilor ajuta in somnul adanc si odihnitor.

Cele 860 buc arcuri/mp garanteaza suportul perfect, iar arcurile cu diametru mai mic pot prelua perfect forma corpului. Saltelele cu arcuri individuale sunt considerate cele mai aerisitoare saltele, dar modelul CoolFlow este si mai bun, datorita capabilitatii de dirijare al fluxului de aer. Cu aceasta tehnologie transferul de caldura este mai eficienta cu 28% ca la saltelele din spuma, astfel salteaua ofera temperatura ideala in timpul somnului.

Husa Health Guard este anibacteriana, impiedica formarea coloniilor acariene si protejeaza impotriva mucegaiului.
Umplutura husei este alcatuita din fibre din silicon cu 4 tuburi (au fost proiectate de firma Dupont si au rolul sa conduca si sa evaporeze umezeala cat mai rapid si cat mai perfect) si din puf de rata. Astfel moliciunea naturala a penelor de rata este aliata cu conductivitatea termica si de umezeala a umpluturii Qualofill. Salteaua CoolFlow Deluxe de 38 cm in afara de arcurile individuale contine si un strat din spuma elastica HR, 2 straturi de spuma ultra moale Hyper Foam si un strat memory foam de calitate exceptionala. Aceste straturi din spuma pot asigura confortul semidur, langa suportul perfect si ideal, pe care ofera sistemul de arcuri individuale.
Saltelele Isbir sunt fabricate cu utilizarea cantitatilor mai mari de materiale prime, decat produsele concurentei, astfel au un avantaj al calitatii. Tocmai din cauza asta la manipularea saltelei trebuie luat in considerare ca produsele lor sunt mai grele. De exemplu o saltea de 160x200 are o greutate de 75 kg.

Firma Isbir, cu saltelele ei si cu mobila de calitate pe care produce, a devenit furnizorul mai multor lanturi hoteliere, precum Marriott, Radisson, Best Western, etc.

Salteaua CoolFlow contine urmatoarele 3 straturi de arcuri:
- stratul superior: arcuri micro pocket de 5 cm (nanocoil) din otel
- stratul din mijloc: arcuri din otel de 15 cm + 10 cm alternate in rand
- stratul inferior: arcuri micro pocket de 5 cm (nanocoil) din otel

Sistem de arcuri Leggett&Platt (firma americana, fabrica sisteme de arcuri din 1883):
Cu o vechime de peste 135 ani in industria fabricatiei de arcuri, firma americana Leggett&Platt produce sisteme de arcuri inovative si de calitate in 19 tari, folosind cea mai moderna tehnologie. Datorita colaborarii intre Isbir Holding si Leggett&Platt lanturile hoteliere din 25 tari si toti clientii care au ales saltelele Isbir primesc cele mai fiabile saltele cu arcuri din lume.
Sistemul cu arcuri individuale CoolFlow si nanocoil, proiectat de Leggett&Platt, folosit in acest model reprezinta revolutia in fabricarea saltelelor cu arcuri. Fata de arcurile individuale obisnuite, acest sistem garanteaza acelasi confort si la perechi unde greutatea corporala este diferita. Arcurile mai mici (de 10 cm) din stratul de mijloc intra in actiune numai in cazul in care sarcina este mai mare.
In stratul din mijloc inaltimea arcurilor variaza, astfel se formeaza ventilatie naturala in interiorul saltelei.
In prima faza a sarcinii arcurile se lasa treptat, iar la o greutate mai mare si celelalte arcuri (de 10 cm) intra in actiune si ofera sprijinire ortopedica.

O saltea CoolFlow Deluxe de 160x200 cm contine 2800 arcuri individuale, greutatea ei fiind 75 kg.

Fisa tehnica

Inaltime
38 cm
Numarul arcurilor
860 buc/mp
Sarcina maxima
150 kg/pers.
Garantie
10 ani
Densitatea spumei
32 kg/m3 + 35 kg/m3 + 65 kg/m3
Grad de duritate
4-5/6 (1-moale, 6-dura)
Husa
Bumbac, Quallofil® Allerban®
Inaltimea arcurilor
5 cm + 10 cm + 15 cm
Nr zone ergonomice
7
Grosimea sarmei otel
1,8 - 2,0 - 2,2 mm
Producator
Isbir Bedding - Turcia

16 alte produse in aceeasi categorie: