DREAM MODE - cu arcuri individuale

O tehnologie noua: Topper cu fermoar detasabil, care poate fi folosit in ambele directii. Salteaua dvs. Dream Mode va continua sa va ofere acelasi confort pentru o perioada foarte lunga de timp datorita topperului reversibil. Datorita tehnologiei sale nou-noute, puteti folosi topperul saltelei in ambele parti, avand posibilitatea sa-l intoarceti periodic si il puteti schimba usor in orice moment, crescand durabilitatea saltelei.

webp_CLRO.webp

webp_ROFour.webp

TOATA TARA.webp

.

Dimensiune: 140x200
 • 80x200
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 140x200
 • 150x190
 • 150x200
 • 160x190
 • 160x200
 • 180x200
 • 200x200
2.160,00 lei
Include TVA
Disponibil

O tehnologie noua: Topper cu fermoar detasabil, care poate fi folosit in ambele directii.
Salteaua dvs. Dream Mode va continua sa va ofere acelasi confort pentru o perioada foarte lunga de timp datorita topperului reversibil.
Datorita tehnologiei sale nou-noute, puteti folosi topperul saltelei in ambele parti, avand posibilitatea sa-l intoarceti periodic si il puteti schimba usor in orice moment, crescand durabilitatea saltelei.
Veti avea o saltea semidura atunci cand topperul cu fermoar este folosit deasupra saltelei, si o saltea ferma cand este folosita numai partea de jos, fara topper.
Tesatura speciala folosita pe suprafata sa exterioara ofera o performanta de disipare a caldurii perfect echilibrata.
Cand dormiti, salteaua atinge un nivel de temperatura ideal, reducand umiditatea si permitandu-va sa aveti un somn neintrerupt si mai odihnitor.
Salteaua Dream Mode a fost creata folosind o tesatura speciala, husa fiind estetica, placuta la atingere si de inalta rezistenta. Nivelul de confort a saltelei este marit de topperul din spuma PU HD pentru cei care cauta un plus de confort si durabilitate. Va fi una dintre cele mai rezistente si confortabile saltele in care ati dormit vreodata.
In timp ce greutatea corpului dvs. este preluata de topperul saltelei, straturile inferioare produse din componente de inalta calitate, arcuri individuale din otel de calitate, vor oferi de asemenea suportul adecvat pentru corpul dvs. intr-un mod ferm.
Veti experimenta un confort extraordinar cu sistemul de arcuri individuale care preia forma corpului, si miscarile in timpul somnului vor fi minimalizate, datorita pozitiilor de dormit mai confortabile. In plus, efectul de balans este eliminat, sotii nu vor fi afectati de miscarile celuilalt si vor avea un somn neintrerupt, odihnitor.

Principalele caracteristici:
- arcuri individuale (280 buc/mp)
- topper dotat cu fermoar, detasabil
- tesatura Cottonflex
- aerisire optima
- husa bumbac antialergica
- spuma PU HD + spuma Cloud
- grosime 35 cm
- sarcina max. 130 kg/pers.
- 10 ani garantie
- fabricata in Turcia

Fisa tehnica

Inaltime
35 cm
Numarul arcurilor
280 buc/mp
Sarcina maxima
130 kg/pers.
Garantie
10 ani
Densitatea spumei
32 +35 kg/m3
Grad de duritate
4-5/6 (1-moale, 6-dura)
Husa
Bumbac, Cottonflex
Inaltimea arcurilor
19 cm
Nr zone ergonomice
5
Grosimea sarmei otel
2,1 mm
Producator
Serabed Bedding - Turcia

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: