Produsele comandate sunt livrate prin intermediul firmei de transport partenere, asigurand livrarea coletelor in stare intacta, din depozit direct la clienti, pana in apartament. Plata se poate face in avans cu cardul sau la livrare in sistem ramburs.

Timp de livrare:
La produsele aflate pe stoc livrarea produselor se va efectua în 2-3 zile, iar la produsele care nu sunt pe stoc si la produsele cu dimensiuni atipice, care se aduc la comanda in 25-30 zile lucratoare.

Metodele noastre de livrare:
Produsele noastre sunt livrate prin intermediul firmei partenere de transport. La cerere putem oferi si montaj, care se plateste separat (200 Ron).

La saltele si paturi transportul este gratuit.

Returnare:
Pentru produsele comandate aveti o perioada de testare de 15 zile, iar in cazul in care nu sunteti multumit(a) de produsul respectiv, il puteţi returna prin curier cu plata la expeditor.

PATURI TAPITATE - GARANTIE DE SATISFACTIE - RETUR IN 30 ZILE

Suntem siguri ca veti fi multumit(a) de produsele noastre, de aceea la paturile tapitate oferim perioada de testare de 30 zile, cu restituire imediata a banilor in cazul in care doriti totusi sa trimiteti produsul inapoi.
In cazul in care aspectul, culoarea, materialul, calitatea produsului difera de cea ce v-ati imaginat, sau daca doriti sa returnati produsul cumparat din alt motiv, va vom restitui valoarea lui!

***In timpul sarbatorilor legale, livrarile pot fi intarziate sau modificate, in functie de modul in care firma de transport isi are masini libere.