Produsele comandate sunt livrate prin intermediul firmelor de transport private, asigurand livrarea coletelor in stare intacta, direct la clienti. Plata se poate face in avans prin banca sau la livrare in sistem ramburs.

Timp de livrare:
La produsele aflate pe stoc livrarea produselor se va efectua în 24-48 ore, iar la produsele care nu sunt pe stoc si la produsele cu dimensiuni atipice, care se aduc la comanda in 20-30 zile calendaristice.

Metodele noastre de livrare:
Produsele noastre sunt livrate prin intermediul firmelor private de transport. La cerere putem oferi si montaj, care se plateste separat (200 Ron).

La saltele, somiere si paturi transportul este gratuit.

Returnare:
Pentru produsele comandate aveti o perioada de testare de 15 zile, iar in cazul in care nu sunteti multumit(a) de produsul respectiv, il puteţi returna prin curier cu plata la expeditor.

PATURI TAPITATE - GARANTIE DE SATISFACTIE - RETUR IN 30 ZILE
Suntem siguri ca veti fi multumit(a) de produsele noastre, de aceea la paturile tapitate oferim perioada de testare de 30 zile, cu restituire imediata a banilor in cazul in care doriti totusi sa trimiteti produsul inapoi.
In cazul in care aspectul, culoarea, materialul, calitatea produsului difera de cea ce v-ati imaginat, sau daca doriti sa returnati produsul cumparat din alt motiv, va vom restitui valoarea lui!