TESLA SLEEP - cu arcuri individuale

Salteaua de lux Tesla Sleep de la Yatas ne ofera totul la ce ne putem astepta de la o saltea premium: materiale de calitate, somn perfect.
Este o saltea cu duritate semidura/dura, testat de cercetatori japonezi. Testele au aratat ca, tesuta cu fire magnetice, salteaua Tesla Sleep creste eficienta somnului pana la 98%, iar somnul creste cu 11%. Datorita sistemului de arcuri ce se misca individual ofera un confort crescut si o buna sustinere a corpului.

Four_duritate (1).png

webp_verificare.webp

.

Dimensiune: 140x200
  • 90x200
  • 100x200
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200
3.490,00 lei
Include TVA
Disponibil

Salteaua de lux Tesla Sleep de la Yatas ne ofera totul la ce ne putem astepta de la o saltea premium: materiale de calitate, somn perfect.

Este o saltea cu duritate semidura/dura, testat de cercetatori japonezi. Testele au aratat ca, tesuta cu fire magnetice, salteaua Tesla Sleep creste eficienta somnului pana la 98%, iar somnul creste cu 11%. Datorita sistemului de arcuri ce se misca individual ofera un confort crescut si o buna sustinere a corpului. Ofera un mediu optim de dormit prin sistemu Feran Ice, iar prin tehnologia Free Zone miscarile din timpul somnului nu sunt resimtite de parteneri. Mai mult de atat, ofera un confort sporit prin tehnologia No Turn, datorita careia salteaua nu mai trebuie intoarsa in functie de anotimp.

Tehnologia Tesla este prezenta in fibrele materialului din partea superioara a saltelei, fibre ce prezinta caracteristici magnetice. Campul magnetic creat stimuleaza glanda pineala sa secrete mai multa melatonina, responsabila pentru un somn linistit, relaxare musculara si cresterea imunitatii. In plus, campul imbunatateste circulatia sangelui actionand asupra oxizilor de fier din sange. In laboratoarele din Japonia, unde s-au facut toate testele pentru salteaua Tesla Sleep s-a demonstrat faptul ca datorita fibrelor magnetice somnul este mult imbunatatit.
Datorita zonelor variabile de sustinere a corpului, salteaua Tesla Sleep ofera un somn confortabil si o buna sustinere a corpului. Scade presiunea zonelor convexe ale corpului, cap, gat, umeri, solduri, si cel mai  important previne oboseala de la trezire.
Fibrele de vascoza trecute prin diferite procedee de tratare sunt transoframte in fire, iar apoi in material. Cu o structura naturala de celuloza, foarte fina la atingere si o capacitate de absorbtie a umezelii foarte buna, fibrele de vascoza se folosesc in compozitia celor mai luxoase materiale.
Impachetate separate si functionand individual, sistemul de arcuri se adapteaza tuturor conformatiilor si ofera un somn confortabil, neafectat de miscarile din timpul somnului ale partenerului.

Fisa tehnica

Inaltime
28 cm
Numarul arcurilor
280 buc/mp
Sarcina maxima
125 kg/pers.
Garantie
10 ani
Densitatea spumei
32 kg/m3
Grad de duritate
4/6 (1-moale, 6-dura)
Husa
Tesatura Tricotata Cu Fibre Magnetice TESLA
Inaltimea arcurilor
18 cm
Nr zone ergonomice
5
Grosimea sarmei otel
2,1 mm
Producator
Yatas Bedding - Turcia

16 alte produse in aceeasi categorie: