ELEGANCE - cu arcuri individuale

Doua sisteme separate de arcuri. Confort excepțional. Aspect atragator. Confort suplimentar cu arcuri micro-pocket. Husa saltelei Elegance este cusuta manual si realizata cu grija. Pentru un somn perfect, in afara de sistemul normal cu arcuri individuale, corpul Dvs este sustinut de un topper suplimentar cu straturi de spuma PU cu diferite densitati si cu materiale rezistente, iar intre aceste straturi din spuma se gasesc arcurile micro-pocket.

arty_duritate_saltele_Serabed.webp

webp_verificare.webp

.

Dimensiune: 140x200
 • 80x200
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 140x200
 • 150x190
 • 150x200
 • 160x190
 • 160x200
 • 180x200
 • 200x200
2.690,00 lei
Include TVA
Disponibil

Doua sisteme separate de arcuri. Confort excepțional. Aspect atragator.
Confort suplimentar cu arcuri micro-pocket.
Husa saltelei Elegance este cusuta manual si realizata cu grija. 
Pentru un somn perfect, in afara de sistemul normal cu arcuri individuale, corpul Dvs este sustinut de un topper suplimentar cu straturi de spuma PU cu diferite densitati si cu materiale rezistente, iar intre aceste straturi din spuma se gasesc arcurile micro-pocket.

Acest strat sustine spatele si talia intr-un mod confortabil, in timp ce zona de baza, compusa din componente de inalta calitate in straturile inferioare, sustine corpul intr-un mod ideal.
La salteaua Elegance s-a folosit tehnologia de arcuri micro-pocket in topperul situat pe suprafata saltelei pentru a crea cel mai inalt nivel de confort. Cu arcurile micro-pocket, s-a ridicat confortul si moliciunea la un alt nivel si s-a creat un confort de neegalat. Exact sub acest topper se gaseste baza saltelei, un suport calibrat optim, folosind cele mai bune spume de calitate impreuna cu arcurile pocket mai mari, din otel de calitate. Datorita topperului aflat pe suprafata saltelei, care invaluie intregul corp, cei care cauta confort suplimentar vor experimenta un confort magnific.

Husa cu aerisire perfecta
Tesatura speciala tricotata din bumbac, care s-a proiectat manual, absoarbe umiditatea de pe suprafata saltelei, ajutand-o sa se usuce rapid si permitand corpului sa respire.
Materialele de cea mai inalta calitate utilizate in interiorul saltelei cresc confortul oferit de straturile interioare si permit saltelei sa-si mentina forma multi ani de zile.

Confort 
Veti experimenta un confort extraordinar cu sistemul de arcuri pocket care raspunde anatomiei umane si miscarilor in somn cu o adaptare perfecta. In plus, sotii vor fi cel mai putin afectati de miscarile reciproce si vor avea un somn neintrerupt.
Suprafata echilibrata crescuta in stratul superior va sustine greutatea corpului si va oferi spatelui si taliei nivel inalt de confort, in timp ce zona de baza a saltelei, care include arcurile individuale si componentele de inalta calitate, va oferi cel mai potrivit suport pentru corpul Dvs.
Aceasta saltea ofera un confort exceptional datorita sistemelor duale de arcuri, inclusiv arcuri micro-pocket si arcuri individuale mai mari. Stratul superior moale, impreuna cu materialele de inalta calitate si tehnologia avansata a arcurilor, este proiectat pentru a oferi un suport optim pentru spate si talie, in timp ce asigura un confort de neegalat pentru intregul corp. In plus, tehnologia aerisirii si materialele de calitate din exterior ajuta la mentinerea uscaciunii si la facilitarea respiratiei in timpul somnului.

Principalele caracteristici:
- arcuri mircro-pocket
- arcuri individuale
- spuma PU HD si spcuma Cloud
- husa bumbac
- grosime: 38 cm
- sarcina max: 135 kg/persoana
- nr. arcurilor: 560 buc/mp
- 10 ani garantie
- fabricata in Turcia

Fisa tehnica

Inaltime
38 cm
Numarul arcurilor
560 buc/mp
Sarcina maxima
135 kg/pers.
Garantie
10 ani
Densitatea spumei
32 kg/m3 + 40 kg/m3
Grad de duritate
4/6 (1-moale, 6-dura)
Husa
Bumbac
Inaltimea arcurilor
19 cm + 3 cm
Nr zone ergonomice
5
Grosimea sarmei otel
2,1 mm
Producator
Serabed Bedding - Turcia

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: