Canapea April

Canapeaua April este un amestec perfect intre eleganta clasica si stilul modern, fiind o piesa centrala in orice camera de zi. Cu o baza robusta din structura metalica si lemn masiv, aceasta canapea promite durabilitate si rezistenta in timp. Tapiteria de inalta calitate si insertiile de lemn masiv completeaza aspectul sofisticat al acestei piese de mobilier, oferind nu doar o senzatie placuta la atingere, ci si o rezistenta sporita la uzura. Pentru confortul maxim, canapeaua April este fabricata cu spuma PU HD cu densitate ridicata.

Termen livrare: 30-35 zile

Configuratie: Canapea cu 3 locuri
3.990,00 lei
Include TVA
Disponibil

Canapeaua April este un amestec perfect intre eleganta clasica si stilul modern, fiind o piesa centrala in orice camera de zi. Cu o baza robusta din structura metalica si lemn masiv, aceasta canapea promite durabilitate si rezistenta in timp.
Tapiteria de inalta calitate si insertiile de lemn masiv completeaza aspectul sofisticat al acestei piese de mobilier, oferind nu doar o senzatie placuta la atingere, ci si o rezistenta sporita la uzura.
Pentru confortul maxim, canapeaua April este fabricata cu spuma PU HD cu densitate ridicata, care asigura sustinerea corecta a corpului si o senzatie de confort pe termen lung.

Cu un design care imbina armonios elemente clasice si moderne, aceasta canapea se va integra perfect in orice tip de decor interior, adaugand o nota de eleganta si stil fiecarui spatiu in care este plasata. Este alegerea ideala pentru cei care apreciaza atat aspectul estetic, cat si confortul de neegalat al unei piese de mobilier de calitate superioara.

Garantie: 5 ani
Fabricata in Turcia

Fisa tehnica

Latime canapea
234 cm
Inaltime canapea
83 cm
Adancime canapea
95 cm
Latime fotoliu
78 cm
Inaltime fotoliu
89 cm
Adancime fotoliu
93 cm

5 alte produse in aceeasi categorie: