Canapea Borneo

Explorati eleganta si confortul de top cu canapeaua Borneo, o piesa de mobilier care redefineste luxul si confortul. Designul sau modern si functionalitatea avansata ofera o experienta deosebita pentru Dvs si invitatii Dvs. Canapeaua Borneo este construita pe o structura solida din metal si lemn masiv, asigurand stabilitate si durabilitate pe termen lung. Perfecta pentru uz zilnic, aceasta combinatie garanteaza rezistenta produsului. Cu linii curate si un aspect elegant, canapeaua Borneo aduce un stil proaspat in orice decor interior. Se integreaza usor in diferite medii de design, oferind un spatiu relaxant si stilat.

Termen livrare: 30-35 zile

Configuratie: Canapea cu 3 locuri
4.280,00 lei
Include TVA
Disponibil

Explorati eleganta si confortul de top cu canapeaua Borneo, o piesa de mobilier care redefineste luxul si confortul. Designul sau modern si functionalitatea avansata ofera o experienta deosebita pentru Dvs si invitatii Dvs.


* Structura durabila: Canapeaua Borneo este construita pe o structura solida din metal si lemn masiv, asigurand stabilitate si durabilitate pe termen lung. Perfecta pentru uz zilnic, aceasta combinatie garanteaza rezistenta produsului.
* Design modern: Cu linii curate si un aspect elegant, canapeaua Borneo aduce un stil proaspat in orice decor interior. Se integreaza usor in diferite medii de design, oferind un spatiu relaxant si stilat.
* Material de calitate: Capitonata cu un material de inalta calitate si usor de intretinut, canapeaua pastreaza un aspect estetic de durata. Sezutul cu spuma PU HD ofera confort superior si suport.
* Picioare din lemn masiv: Picioarele elegante din lemn masiv adauga un accent natural si asigura o baza solida, completand designul modern.

Canapeaua Borneo este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa combine stilul, confortul si durabilitatea intr-un singur element de mobilier. O piesa centrala sofisticata pentru orice living.


Garantie: 5 ani
Fabricata in Turcia

Fisa tehnica

Latime canapea
227 cm
Inaltime canapea
79 cm
Adancime canapea
100 cm
Latime fotoliu
79 cm
Inaltime fotoliu
87 cm
Adancime fotoliu
102 cm

5 alte produse in aceeasi categorie: