DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell

DUCHESS - saltea cu arcuri individuale

2.390,00 lei

Este o saltea cu 7 zone ergonomice, cu arcuri individuale din otel de calitate, cu aspect atragator de care ne putem indragosti la prima vedere. Cu grosimea ei de 33 cm este demn chiar si unui sultan, iar ceea ce ofera in pat este odihna maxima in orice pozitie de dormit.
.

.

Dimensiune
Cantitate
In stoc

Este o saltea cu 7 zone ergonomice, cu arcuri individuale din otel de calitate, cu aspect atragator de care ne putem indragosti la prima vedere. Cu grosimea ei de 33 cm este demn chiar si unui sultan, iar ceea ce ofera in pat este odihna maxima in orice pozitie de dormit. In salteaua Yatas Duchess nu exista efect de balans, cand salteaua este folosita de 2 persoane, miscarile uneia nu influenteaza cealalta persoana, deoarece arcurile actioneaza individual, nu deranjam partenerul/partenera in timpul somnului.
Arcurile individuale preiau forma corpului unul cate unul, astfel scad la minim punctele de presiune intre corp si saltea, circulatia sangelui devine mai buna si ne putem odihni mai usor.
Sistemul special de arcuri individuale din salteaua Yatas Duchess este mai dura sau mai moale chiar unde trebuie, adaptandu-se perfect corpului nostru.

Topperul fixat pe suprafata saltelei contine spuma de confort de calitate si garanteaza odihna despre care ati visat, cu aerisire excelenta. Topperul are si rolul scaderii de presiune asupra corpului. Husa este fabricata cu tehnologia Purotex® si este intarita cu fibre Tencel® (fibre de celuloza). Husa cu aspect elegant, cu aerisire foarte buna, este durabila, absoarbe si evaporeaza umezeala excelent. Husa Tencel® fabricata din fibre de eucalipt este placuta la atingere, poate regla temperatura corpului.
Pe suprafata husei gasim mai multe gauri, care seamana cu niste cuiburi de pasare. Acestea au fost proiectate sa ajute aerisirea spumei de confort in mai multe directii, cu ajutorul ventilatiei de aer, generata de arcurile individuale din interiorul saltelei.
Salteaua este prevazuta cu manere in ambele parti, pentru ca manevrarea saltelei sa fie mai usoara.

Salteaua cu arcuri individuale Yatas Duchess cu grosimea de 33 cm, datorita materialelor prime de calitate este un produs fiabil in dormitorul nostru. In categoria de lux este o saltea cu raport calitate/pret remarcabil.
Husa cu baza Tencel® si cu tehnologie Purotex® ne arata ca vorbim despre un produs din categoria premium. Microcapsulele husei Purotex®, care este bogat in probiotice naturale, sunt activate la atingere si neutralizeaza materialele alergenice, acarienii. Materialele placute la atingere si aspectul atragator a saltelei aduce in dormitorul Dvs. reinviorare in fiecare zi.  

Yatas TR

Fisa tehnica

Înălțime
33 cm
Numărul arcurilor
320 buc/mp
Sarcină max.
140 kg/persoană
Garanţie
10 ani
Densitate spumă PU
28 kg/m3 + 35 kg/m3
Grad de duritate
5/6 (1 - moale, 6 - tare)
Husă
Bumbac + Tencel® + Purotex®
Lungimea arcurilor
19 cm
Nr zone ergonomice
7
Grosimea sârmei
2,1 mm
Numărul straturilor
13
Producător
YATAS (Turcia)