MOON SOFT - saltea cu arcuri independente
  • MOON SOFT - saltea cu arcuri independente

MOON SOFT - saltea cu arcuri independente

1.830,00 lei

Este o saltea cu arcuri individuale, având 7 zone ergonomice. Stratul memory foam de 5 cm are densitate extraordinară de 75kg/m3. Husa este lavabilă. Grosime saltea: 27 cm, garanție 10 ani.

.

.

Dimensiune
Cantitate
In stoc

În această saltea producătorul turcesc Isbir a folosit ideal compoziția sistemului cu arcuri împachetate individual cu stratul memory foam de mare densitate (75 kg/m3!!!). Arcurile individuale oferă susținere precisă, iar spuma memory de calitate cu celule deschise ajută în prefularea formei corpului și mai pe deasupra are și aerisire mult mai bună ca spuma memory obișnuită. Salteaua Moon Soft sprijină ferm talia, iar la umeri, ca sa minimalizeze punctele de presiune, este puțin mai moale și lasă umerii să se scufunde în stratul memory foam, ajutând astfel susținerea perfectă a coloanei vertebrale. Salteaua corespunde tuturor cerințelor igienice, este fabricată cu husă bumbac elastică și cu tehnologie Health Guard, care împiedică formarea coloniilor bacteriene, protejează împotriva acarienilor, mucegaiului. Husa este cu fermoar, astfel este lavabilă și în mașină de spălat la 30°C. Fibrele Quallofil® Allerban® din interiorul husei conțin tuburi de 3 rânduri, care asigură aerisire incomparabilă și confort extraordinar.
Stratul memory foam cu celulele lui deschise, împreună cu fibrele Quallofil din husa saltelei împiedică transpirația chiar și în perioade mai călduroase.
Salteaua Moon Soft conține mai multe soluții inovatoare. Are 11 calificative internaționale, dintre care și Oeko-Tex Standard 100, datorită căruia putem fi siguri, că salteaua nu conține materiale nocive.
Scopul producătorului cu această saltea a fost să producă un produs care corespunde cerințelor înalte de calitate, dar să fie la un preț accesibil. Firma a fost înființată în 1968, în proporție de 90% este în proprietate germană. De 3 ori pe rând a primit premiul consumatorului și a fost premiată în alte 8 categorii de a lungul anilor.
Această saltea semidură are o grosime totală de 27 cm, greutatea maximă recomandată fiind 130 kg/persoană, iar garanția este de 10 ani. Cu aceste caracteristici putem spune că este una dintre cele mai bune saltele de pe piață.
Firma Isbir cu produsele lui de mobilă și saltele a devenit furnizorul lanțurilor hoteliere ca Marriott, Radisson, Best Western, etc.

Isbir TR

Fisa tehnica

Înălțime
27 cm
Sarcină max.
130 kg/persoană
Grosime spumă memory
5 cm
Garanţie
10 ani
Densitate spumă memory
75 kg/m3
Grad de duritate
5/6 (1 - moale, 6 - tare)
Husă
Quallofil® și Allerban®
Nr zone ergonomice
7
Grosimea sârmei
2,1 mm
Producător
ISBIR (Turcia)