COOL ACTION - saltea cu arcuri independente

Salteaua Cool Action de la Yatas, cu ajutorul arcurilor independente, ofera suport personalizat si reglare extrem de buna a temperaturii cu ajutorul tehnologiei Feran Ice®. Datorita stratului de confort Pillow Top, salteaua Cool Action asigura mediu igienic perfect, timp de mai multi ani. Cele 5 zone ergonomice a saltelei preiau perfect forma corpului.
.
.

1 880,00 Ron

Salteaua Cool Action de la Yatas, cu ajutorul arcurilor independente, ofera suport personalizat si reglare extrem de buna a temperaturii cu ajutorul tehnologiei Feran Ice®. Datorita stratului de confort Pillow Top, salteaua Cool Action asigura mediu igienic perfect, timp de mai multi ani. Cele 5 zone ergonomice a saltelei preiau perfect forma corpului, iar la umeri salteaua se lasa mai mult pentru confortul sporit, miscarile partenerului de dormit sunt izolate, efectul de balans nu se simte, asigurand somn adanc si linistit pentru Dvs. si pentru partenerul(a) de dormit.
Salteaua nu trebuie intoarsa, grosimea si materia prima folosita la fabricarea ei nu necesita acest lucru.
Sistemul de acruri din otel, dezvoltat pentru odihna maxima, cu ajutorul topperului de confort si cu husa lavabila proiectata cu tehnologia Frean Ice ofera somn odihnitor, relaxant in fiecare anotimp al anului.

Tehnologie Pocket Spring:
Arcurile individuale se adapteaza perfect la orice structura corporala, oferind coloanei vertebrale sprijinul ideal, perfect, preluand forma corpului.

Sistem Thermal Confort
FERAN ICE
Feran Ice este o fibra textila speciala, o noua dezvoltare a fabricii de tesatura Desle Clama, principala sarcina a ei fiind reglarea temperaturii in timpul noptii. Somnul de noapte este deranjat mai ales de incalzirea corpului si a saltelei, si transpiratia cauzata de aceasta. Temperatura ridicata si umiditatea excesiva de mai multi ani sunt o provocare pentru industria textila, dar dupa mai multe incercari fibrele Feran Ice au rezolvat in sfarsit aceasta problema. Dintre toate fibrele textile Feran Ice are cea mai buna capacitate hidrofila. Asta inseamna, ca intr-un anumit timp poate absorbi cea mai mare cantitate de umezeala si conduce umezeala spre mediul extern. In zilele noastre aproape fiecare saltea este fabricata din fibre speciale sintetice, dar testele au demonstrat, ca hidrofilia (capacitatea de absorbire a umezelii) materialelor din husele normale scade din cauza spalarii si uzurii. Husele fabricate cu tehnologia Feran Ice nu isi pierd din aceasta capacitate nici dupa multe spalari, nici cu trecerea timpului, hidrofilia se realizeaza fara reducerea eficientei.
Deci putem afirma despre husele Feran Ice ca sunt foarte potrivite pentru conducerea temperaturii si umezelii corpului, mentine corpul la o temperatura constanta si asigura mediu de somn placut, sanatos, odihnitor.

Husa saltelei Cool Action:
Topperul saltelei are husa lavabila. Partea inferioara a saltelei este din tesatura intarita, cu aerisire excelenta.

Înălțime 27 cm
Numărul arcurilor 310 buc/mp
Sarcină max. 140 kg/persoană
Garanţie 10 ani
Densitate spumă PU 28 kg/m3 + 35 kg/m3
Grad de duritate 4/6 (1 - moale, 6 - tare)
Husă Bumbac, țesătură Feran Ice®
Lungimea arcurilor 19 cm
Nr zone ergonomice 5
Grosimea sârmei 2,1 mm
Numărul straturilor 13
Producător Yatas (Turcia)

Produse asemanatoare