COOLFLOW - saltea cu arcuri independente

:

Salteaua hybrid CoolFlow de la Isbir este alcatuita din 3 diferite straturi de arcuri individuale. Inaltimea arcurilor variaza in fiecare rand, astfel salteaua ajuta in atingerea celei mai confortabile pozitiei de dormit, si in cazul perechilor unde greutatea si structura corporala difera. Salteaua contine 860 buc de arcuri individuale pe mp.

More details

2 870,00 Ron

Fișa tehnică

Înălțime 34 cm
Numărul arcurilor 860 buc/mp!
Sarcină max. admisă Fără restricții
Garanţie 10 ani
Densitate spumă PU 26 kg/m3 + 32 kg/m3 + 60 kg/m3
Grad de duritate 5/6 (1 - moale, 6 - tare)
Husă Quallofil® și Allerban®
Lungimea arcurilor 5 cm + 10 cm + 15 cm
Grosimea sârmei 1,8 mm + 2,0 mm
Numărul straturilor 7
Producător ISBIR (Turcia)

Informații

Salteaua hybrid CoolFlow de la Isbir este alcatuita din 3 diferite straturi de arcuri individuale. Inaltimea arcurilor variaza in fiecare rand, astfel salteaua ajuta in atingerea celei mai optime si confortabile pozitiei de dormit si in cazul perechilor, unde greutatea si structura corporala difera. Salteaua contine 860 buc de arcuri individuale pe mp. si camerele de aer dintre arcuri asigura fluxul natural al aerului. Stratul de baza a saltelei este din spuma flexibila HR, cu aerisire mult mai buna ca spuma PU obisnuita, iar stratul de confort este din fibre naturale Quallofil® Allerban® (dezvoltata de catre Isbir) si din umplutura de puf de rata.

Salteaua premium cu cele mai multe arcuri de la Isbir nu duce lipsa de cele mai moderne inovatii. Cu vechimea ei de peste 135 de ani, firma americana Legett&Platt furnizeaza structura speciala de arcuri pentru modelul CoolFlow. Sistemul de arcuri individuale contine arcuri in 3 randuri, adica intre cele 2 straturi de arcuri de 5 cm (nanocoil) gasim un al treilea strat alcatuit din arcuri de 10 cm si 15 cm. Acest strat cu inaltimi variate asigura suportul perfect chiar si in cazul in care exista diferente de greutate corporala la o pereche. La o greutate mai mica, in stratul din mijloc de arcuri numai arcurile de 15 cm intra in actiune, iar la o greutate mai mare arcurile de 10 cm ofera suportul suplimentar. Reactiile dinamice ale arcurilor ajuta in somnul adanc si odihnitor.
Cele 860 buc arcuri/mp garanteaza suportul perfect, iar arcurile cu diametru mai mic pot prelua perfect forma corpului. Saltelele cu arcuri individuale sunt considerate cele mai aerisitoare saltele, dar modelul CoolFlow este si mai bun, datorita capabilitatii de dirijare al fluxului de aer. Cu aceasta tehnologie transferul de caldura este mai eficienta cu 28% ca la saltelele din spuma, astfel salteaua ofera temperatura ideala in timpul somnului.
Husa Health Guard este anibacteriala, impiedica formarea coloniilor acariene si protejeaza impotriva mucegaiului.
Umplutura husei este alcatuita din fibre din silicon cu 4 tuburi (au fost proiectate de firma Dupont si au rolul sa conduca si sa evaporeze umezeala cat mai rapid si cat mai perfect) si din puf de rata. Astfel moliciunea naturala a penelor de rata este aliata cu conductivitatea termica si de umezeala a umpluturii Qualofill. Salteaua CoolFlow de 34 cm in afara de arcurile individuale contine si un strat din spuma HR de 3 cm si 2 straturi de spuma Hyper Foam de cate 3 cm fiecare. Aceste straturi din spuma pot asigura confortul semidur, langa suportul perfect si ideal, pe care ofera sistemul de arcuri individuale.
Saltelele Isbir sunt fabricate cu utilizarea cantitatilor mai mari de materiale prime, decat produsele concurentei, astfel au un avantaj al calitatii. Tocmai din cauza asta la manipularea saltelei trebuie luat in considerare ca produsele lor sunt mai grele. De exemplu o saltea de 160x200 are o greutate de 65 kg.
Firma Isbir, cu saltelele ei si cu mobila de calitate pe care produce, a devenit furnizorul mai multor lanturi hoteliere, precum Marriott, Radisson, Best Western, etc.

Salteaua CoolFlow contine urmatoarele 3 straturi de arcuri:
- stratul superior: arcuri micro pocket de 5 cm (nanocoil) din otel
- stratul din mijloc: arcuri din otel de 15 cm + 10 cm alternate in rand
- stratul inferior: arcuri micro pocket de 5 cm (nanocoil) din otel

Sistem de arcuri Leggett&Platt (firma americana, fabrica sisteme de arcuri din 1883):
Cu o vechime de peste 135 ani in industria fabricatiei de arcuri, firma americana Leggett&Platt produce sisteme de arcuri inovative si de calitate in 19 tari, folosind cea mai moderna tehnologie. Datorita colaborarii intre Isbir Holding si Leggett&Platt lanturile hoteliere din 25 tari si toti clientii care au ales saltelele Isbir primesc cele mai fiabile saltele cu arcuri din lume.
Sistemul cu arcuri individuale CoolFlow si nanocoil, proiectat de Leggett&Platt, folosit in acest model reprezinta revolutia in fabricarea saltelelor cu arcuri. Fata de arcurile individuale obisnuite, acest sistem garanteaza acelasi confort si la perechi unde greutatea corporala este diferita. Arcurile mai mici (de 10 cm) din stratul de mijloc intra in actiune numai in cazul in care sarcina este mai mare.
In stratul din mijloc inaltimea arcurilor variaza, astfel se formeaza ventilatie naturala in interiorul saltelei.
In prima faza a sarcinii arcurile se lasa treptat, iar la o greutate mai mare si celelalte arcuri (de 10 cm) intra in actiune si ofera sprijinire ortopedica.

O saltea CoolFlow de 160x200 cm contine 2800 arcuri individuale, greutatea ei fiind 65 kg.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

COOLFLOW - saltea cu arcuri independente

COOLFLOW - saltea cu arcuri independente

Salteaua hybrid CoolFlow de la Isbir este alcatuita din 3 diferite straturi de arcuri individuale. Inaltimea arcurilor variaza in fiecare rand, astfel salteaua ajuta in atingerea celei mai confortabile pozitiei de dormit, si in cazul perechilor unde greutatea si structura corporala difera. Salteaua contine 860 buc de arcuri individuale pe mp.