HYPERSENSE - saltea cu arcuri independente

Salteaua HyperSense de la Isbir, cu cele 650 buc de arcuri individuale pe mp și cu spuma de confort cu efect răcoritor aduce confortul maxim în dormitorul Dvs. La salteaua Hypersense de la Isbir s-a folosit fiecare tehnologie care ajută somnul odihnitor și regenerarea rapidă. Salteaua Hypersense are un aspect elegant, husa este fabricată din fibre naturale.
.

.

2 590,00 Ron

Saltelele cu arcuri individuale sunt printre cele mai confortabile saltele si suportul oferit coloanei vertebrale este foarte precis. Dar ce se intampla cand inmultim numarul arcurilor de 3 ori ca la o saltea obisnuita? Atunci se naste Hypersense, saltaua premium de la ISBIR. Cele 650 buc de arcuri individuale pe mp. preiau cu precizie maxima forma corpului si datorita fermitatii variabile al arcurilor, coloana vertebrala primeste suportul perfect cu 7 zone ergonomice.
Spuma HR PU de 35 kg/m3 si stratul moale de 2x1,5 cm spuma HR Hyper garanteaza protejarea umerilor si soldului, in punctele de presiune lasand corpul sa se scufunde putin mai mult in saltea. Acest avantaj este sesizabil mai ales dormind pe de o parte.
In Turcia tesatura Quallofil Allerban®, dezvoltata de firma Dupont, este furnizata exclusiv firmei ISBIR. Acest material contine fibre de silicon (150 g/m2), care are caracteristici de evaporare a umezelii si aerisire extraordinara, astfel salteaua ramane mai racoroasa chiar si in perioadele calde. Husa fabricata cu tehnologia Health Guard® impiedica formarea coloniilor bacteriene, protejeaza impotriva acneelor, mucegaiului.
Salteaua Hypersense in varianta de 2 persoane contine cca. 2000 buc de arcuri individuale cu diametru de 3 cm, astfel reprezinta categoria premium absoluta, nu numai pe piata turceasca, ci si pe nivel mondial. Produsele firmei ISBIR momentan sunt prezente in 25 tari si extinderea este datorata fiabilitatii si calitatii produselor de nivel inalt.
Cele 11 calificative detinute asigura si faptul ca saltelele nu contin materiale nocive.
Salteaua Hypersense cu grosimea ei de 30 cm si cu caracteristicile mentionate este un model care se distinge din categoria sa si este fabricata cantitativ din mai multe materiale ca modelele asemanatoare al altor producatori, astfel diferenta calitativa este semnificativa.
Calitatea produselor de la ISBIR este recunoscuta, de aceea a devenit furnizorul multor lanturi hoteliere ca Marriott, Radisson, Best Western, etc.
In salteaua Hypersense gasiti 650 buc arcuri individuale pe mp cu 7 zone ergonomice. Cu stratul de confort, care are efect de racire aduce confortul maxim in dormitorul Dvs. In aceasta saltea gasiti fiecare tehnologie care ajuta in regenerarea corpului si care ofera un somn odihnitor, ajutand si circulatia sangelui.
Husa fabricata cu tehnologia Quallofil® Allerban® are aerisire perfecta, este antibacteriala, are efect antistres.
10 ani garanie 

Înălțime 29 cm
Numărul arcurilor 650 buc/mp !!!
Sarcină max. Fără limitare
Garanţie 10 ani
Densitate spumă PU 35 kg/m3
Grad de duritate 5/6 (1 - moale, 6 - tare)
Husă Bumbac, Quallofil® Allerban®
Grosimea sârmei 2,2 mm
Producător ISBIR (Turcia)

Produse asemanatoare