Dacă ne-aţi vizitat nu numai pentru a descoperi oferta noastră largă de mobilier, saltele bio şi alte accesorii ci şi pentru că suferiţi de dureri ale coloanei vertebrale, dureri de spate, de insomnie, de oboseală matinală și căutați soluții, atunci Dvs vă aflaţi la locul potrivit. Noi vă putem ajuta, oferindu-vă sistemele noastre complete de dormit.

Mulţi dintre noi cunoaştem aceea senzaţie când ne trezim dimineaţa mai obosiţi decât am fost seara precedentă. Sau ne trezim cu durere de spate. Aceste probleme sunt tot mai dese în zilele noastre. Chiar dacă nu ne dăm seama aceste dureri constituie doar o infimă parte a problemelor noastre. Problemele se înmulţesc atunci când după nopţi nedormite, obosiţi, nu putem avea un randament de 100% nici la locul de muncă nici în viaţa privată; starea noastră generală se deteriorează, nu vom fi noi înşine în cadrul familial, în jurul celor dragi, ziua noastră întreagă este influenţată de această stare. Dacă în timpul nopţii nu ne umplem de energia necesară nu avem cum să ne simţim bine a doua zi. Acest fenomen influenţează întreaga zi următoare.

Magazinul nostru vă oferă saltele bio - şi ortopedice, sisteme de dormit, care vă oferă un somn sănătos, agreabil şi fără probleme, datorită compozitiei lor complexe şi formelor ergonomice. Pe lângă acesta vă puteţi amenaja locuinţa cu mobilier modern german de calitate, în cazul în care ne alegeţi pe noi. Vă aşteptăm cu spaţii amenajate care vă ajută în alegerea mobilelor conform dorinţelor Dvs. Cu siguranţă veţi găsi produsele dorite în gama noastra variata, în culori şi stiluri diferite. Dacă doriți, vă putem proiecta și locuința Dvs în 3D, gratis.

Produsele noastre au, în mod garantat, calitate şi garanţie pe 10-15 ani, deci sunt produse care nu vă vor cauza dezamăgiri. Dacă aveţi întrebări, sau aveţi nevoie de consultanţă de specialitate, eventual dacă vreţi să aflaţi care dintre saltelele noastre ar fi adecvat obişnuinţelor D-voastră de dormit, noi vă stăm bucuros la dispoziţie.

Nu decideţi înainte de a ne consulta!

Cu stimă,

Petre Zoltán
administrator

Alairas_png.png