DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell
  • DUCHESS - saltea cu arcuri Bonell

DUCHESS - zsákrugós matrac

2 390,00 lei

7 ergonómiai zónával rendelkező zsákrugós matrac, megjelenése megnyerő, első látásra beleszeretünk. Török szultánhoz méltó vastag matrac, és amit az ágyban nyújt, az a maximális pihenés, minden pozicíóban. A Yatas Duchess Comfort kétszemélyes zsákrugós matracon belül nincs áthullámzás.

Méret
Mennyiség
Készleten

7 ergonómiai zónával rendelkező zsákrugós matrac, megjelenése megnyerő, első látásra beleszeretünk. Török szultánhoz méltó vastag matrac, és amit az ágyban nyújt, az a maximális pihenés, minden pozicíóban. A Yatas Duchess Comfort kétszemélyes zsákrugós matracon belül nincs áthullámzás, tehát alvó partnerünket nem zavarjuk az ágyból való le- és felszállásban. A 7 zónás táskarugók egyenként veszik fel a test vonálát, ezzel lecsökkentik a nyomást a test és a matrac között, ezáltal a vérkeringésünk is javul és nyugodtabban pihenünk. A Yatas Duchess Comfort zsákrugós matrac speciális, 7 különböző keménységű rugósrendszere ott keményebb és ott lágyabb ahol kell.

A Yatas Duchess zsákrugós matrac felületén lévő rögzített topperben kiváló minőségű komforthab nyújtja az álom pihenést, amely nagyon jól szellőzik és nagy szerepet vállal a testünk által kifejtett nyomáseloszlásban. A matrachuzat Purotex® techológiával készült és cellulóz alapú Tencel® szálakkal van megerősítve. Az elegáns megjelenésű matrachuzat nagyon jól szellőző, strapabíró és nedvesség eloszlató. Az eukaliptuszfából nyert Tencel® szálból készült huzat tapintása nagyon kellemes a bőrnek, kiegyensúlyozza a testünk hőmérsékletét. A Yatas Duchess Comfort matrachuzaton több, madárfészekre hasonlító kis öblök vannak, hogy a matracon lévő komforthab több irányban tudjon szellőzni a zsákrugók által létrejött ventilációnak köszönhetően. A Yatas Duchess zsákrugós matrac mind a négy szélén fülekkel van ellátva  a könyebb mozgatás érdekében. A 33 cm vastag Yatas Duchess zsákrugós matrac az alapanyagok minőségnek köszönhetően egy megbízható termék a hálószobánkban. A luxus kategóriában nagyon jó ár-érték arányú matracot ismerhetünk meg a 7 ergonómiai zónás Yatas Duches táskarugós matracban.

Yatas Duchess Comfort matrachuzat:
A Purotex® techológiával készült eredeti cellulóz alapú Tencel® szálas matrachuzat is elárulja, hogy egy luxus kategóriájú matracot ismerhetünk meg a Yatas Duchess Comfortban. A természetes probiotikumokban gazdag eredeti Purotex huzat mikrokapszulái a matracot érintve életbe lépnek, semlegesítik a poratkákat és az allergén anyagokat. A finom tapíntás és az elegáns megjelenés mindennap felüdülést hoz a hálószobánkba.

Yatas cégtörténet:
A YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott a YATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén („elsőbbségi" pozíciót élvezve). A YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

A YATAS a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark® gyapjút továbbra is az egyetlen cég, a YATAS használja.

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország, stb.

A YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac- és ágy gyártás területén. A 92.000 m2 zárt és 160.000 m2 szabad területen létesített gyárakban, Kayseriben és Ankarában, több mint 1500 alkalmazott dolgozik.

Yatas TR

Adatlap

Magasság
33 cm
Rugók száma
320 drb/m2
Terhelhetőség
140 kg/személy
Garancia
10 év
Hideghab (hab) sűrűség
28 kg/m3 + 35 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Pamut + Tencel® + Purotex®
Rugók magassága
19 cm
Ergonómiai zónák száma
7
Rugók vastagsága
2,1 mm
Rétegek száma
13
Gyártó
YATAS (Törökország)