WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac
  • WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac
  • WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac
  • WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac
  • WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac
  • WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac

WEDDING PREMIUM - zsákrugós matrac

3 740,00 lei

A hosszú távú kapcsolatokra fejlesztett Wedding Prémium matrac a különböző konvex pontokban független alátámasztást nyújt. Az 5 zónás táskarugós rendszer segítségével a partnerünk alvás közbeni mozgása által keletkezett áthullámzást megszünteti, így zavartalan pihenést biztosít.

Méret
Mennyiség
Készleten

Új kezdet!
A hosszú távú kapcsolatokra fejlesztett Wedding Prémium matrac a különböző konvex pontokban független alátámasztást nyújt. Az 5 zónás táskarugós rendszer segítségével a partnerünk alvás közbeni mozgása által keletkezett áthullámzást megszünteti, így zavartalan pihenést biztosít. A Free Zone rugórendszer minőségi alvást kínál.

Lágy, selymes tapintás
Doucinelle szövet: -lágy, selymes tapintású plüss szövetével a Wedding Premium matrac a felhők feletti alvás élményét kínálja. Az egészséges alvási környezet minden igényét kielégíti.

Extra komfort
Intelligens Pillow Top réteg
A Wedding Premium matracban lévő intelligens Pillow Top réteg a testtömeg terhelést maximálisan elosztja és extra komfortot nyújt.

Wedding Premium / Royal széria - Speciális Kollekció
A Wedding Premium ágybetét legjobb tulajdonsága, a Free Zone rugótechnológiának köszönhető zavartalan pihenés mellett az, hogy a selymesen bársonyos tapintású szövettel, és a speciálisan kifejlesztett, magasabb térfogatú, extra komfortos, intelligens töltőanyaggal, a Pillow Top réteggel luxus komfortot kínál a pároknak.

A huzatnak, a duplán edzett acél zsákrugóknak és a tervezésnek köszönhetően, a Wedding Premium megkoronázza kapcsolatát, otthonát.

Yatas cégtörténet:
A YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott a YATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén („elsőbbségi" pozíciót élvezve). A YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

A YATAS a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark® gyapjút továbbra is az egyetlen cég, a YATAS használja.

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország, stb.

A YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac- és ágy gyártás területén. A 92.000 m2 zárt és 160.000 m2 szabad területen létesített gyárakban, Kayseriben és Ankarában, több mint 1500 alkalmazott dolgozik.

Yatas TR

Adatlap

Magasság
32 cm
Rugók száma
310 drb/m2
Terhelhetőség
140 kg/személy
Garancia
10 év
Hideghab (hab) sűrűség
40 kg/m3 + 35 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Doucinelle plüss szövet
Rugók magassága
19 cm
Ergonómiai zónák száma
5
Rugók vastagsága
2,1 mm
Rétegek száma
10
Gyártó
YATAS (Törökország)