ZERO GRAVITY - zsákrugós matrac
  • ZERO GRAVITY - zsákrugós matrac
  • ZERO GRAVITY - zsákrugós matrac
  • ZERO GRAVITY - zsákrugós matrac
  • ZERO GRAVITY - zsákrugós matrac

TESLA SLEEP - zsákrugós matrac

2 470,00 lei

A Yatas Tesla Sleep luxus kategóriájú táskarugós matracban minden megtalálható, ami egy minőségi matractól elvárható: a minőségi alapanyagok, elegáns megjelenés, egészséges alvási környezet, ultra ortopédikus hatás, és egy új fejlesztésnek köszönhetően, ideális mágneses mező.

Méret
Mennyiség
Készleten

A Yatas Tesla Sleep luxus kategóriájú táskarugós matracban minden megtalálható, ami egy minőségi matractól elvárható: a minőségi alapanyagok, elegáns megjelenés, egészséges alvási környezet, ultra ortopédikus hatás, és egy új fejlesztésnek köszönhetően, ideális mágneses mező. A Yatas Tesla matrac egy félkemény komfortérzetet nyújtó, japán alváskutatók által tesztelt matrac. A Tesla technológia eredménye messzemenően meghaladta az elvárt hatásokat.

98%-kal emelkedett az alvás hatékonysága az alábbiak szerint:

REM fázis (mély alvás) 6% emelkedés
A pulzusszám 4%-kal csökkent
Az elalvási idő mértéke 59%-kal csökkent
A pihenés során 29%-kal csökkent a mozgások, forgolódások száma

A Yatas Tesla zsákrugós matrac otopédikusan úgy támasztja alá a gerincünket, hogy a testünkben lévő vérkeringésre is jó hatással van. A Yatas Tesla matrac Feran Ice® és Fresh® matrachuzata kiválóan szellőzik, antibakteriális, stresszmentes és nagyon jó hatással van a bőrünkre, izmainkra. A Yatas Tesla kétszemélyes zsákrugós matracban nincs áthullámzás, tehát ha két eltérő súlyú pár (pl. 70kg és 130kg) használja a hálószobában, akkor le- és felszálláskor, valamint az éjszakai forgolódások alatt nem érzékeljük alvó partnerünk mozgását. A Yatas Tesla Sleep 28 cm vastag zsákrugós matrac nagy teherbírásra és a maximális kényelemre van kifejlesztve. Aki egy luxus kategóriájú, elegáns megjelenésű zsákrugós matracra vágyik, annak a legjobb választás a Yatas Tesla Sleep.

A Feran Ice® technológia képes az optimális mikroklímát folyamatosan fenntartani, magas szinten elvezetni a nedvességet és az extra hőt, ideálisan hűtve az alvási környezetet a megfelelő pihenés érdekében.

TESLA technológia:
A Tesla technológiával készült Tesla Sleep matrachuzatban lévő mágneses tulajdonságú szálak speciális sajátossága, hogy befolyásolja a tobozmirigy működését. A tobozmirigy melatonin hormont termel, amely meghatározza az alvás ritmust, lazítóan hat az izmokra és erősíti az immunrendszert. A matrachuzat mágneses tere befolyásolja a vérben lévő vas-oxid molekulákat, ezzel alvás közben segíti a nyugodt és optimális vérkeringést.
Japánban, az alvást kutató laborokban tudományos eredmények szerint a Tesla technológia emeli az alvás minőségét, ezért a Tesla Sleep matrac 2016-ban elnyerte az ISMOB díjat.


Yatas cégtörténet:
A YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott a YATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén („elsőbbségi" pozíciót élvezve). A YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

A YATAS a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark® gyapjút továbbra is az egyetlen cég, a YATAS használja.

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország, stb.

A YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac- és ágy gyártás területén. A 92.000 m2 zárt és 160.000 m2 szabad területen létesített gyárakban, Kayseriben és Ankarában, több mint 1500 alkalmazott dolgozik.

Yatas TR

Adatlap

Magasság
28 cm
Rugók száma
280 drb/m2
Terhelhetőség
150 kg/személy
Garancia
10 év
Hideghab (hab) sűrűség
28 kg/m3 + 35 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Kötött szövett, mágneses TESLA szálakkal
Rugók magassága
19 cm
Ergonómiai zónák száma
5
Rugók vastagsága
2,1 mm
Rétegek száma
9
Gyártó
YATAS (Törökország)