DUCHESS - zsákrugós matrac
  • DUCHESS - zsákrugós matrac
  • DUCHESS - zsákrugós matrac
  • DUCHESS - zsákrugós matrac
  • DUCHESS - zsákrugós matrac
  • DUCHESS - zsákrugós matrac
  • DUCHESS - zsákrugós matrac

ZERO GRAVITY - zsákrugós matrac

4 120,00 lei

A Yatas Zero Gravity luxus matracban a minőségi alapanyagok mellett a legújabb fejlesztéseket találjuk. A Yatas Zero Gravity matrac egyformán képes két különböző testsúllyal rendelkező párnak extra kényelmet biztosítani a hálószobában. Az 5 ergonómiai zónával rendelkező zsákrugók belsejében lévő plussz rugók akkor lépnek működésbe, amikor a legnagyobb szükség van arra.

Méret
Mennyiség
Készleten

A Yatas Zero Gravity luxus matracban a minőségi alapanyagok mellett a legújabb fejlesztéseket találjuk. A Yatas Zero Gravity matrac egyformán képes két különböző testsúllyal rendelkező párnak extra kényelmet biztosítani a hálószobában. Az 5 ergonómiai zónával rendelkező zsákrugók belsejében lévő plussz rugók akkor lépnek működésbe, amikor a legnagyobb szükség van arra, hogy ortopédikus alátámasztást kapjunk. A 125 éves gyártói múlttal rendelkező amerikai Leggett & Platt cég által gyártott Coil Within Coil rendszer (rugó a rugóban) több éven keresztül megszünteti a "gravitációt" a hálószobában. A duplán hevített és hütőtt (edzett) acélrugók sokkal tartósabbak a hagyományos technológiával készült rugóknál. Egy kétszemélyes Zero Gravity zsákrugós matracnál nincs áthullámzás, ezért nem zavarjuk alvó partnerünket. Az Adaptive Technológiával készült luxus kategóriájú matrachuzat, 67%-kal gyorsabban szívja el a nedvességet és 25%-kal jobban párologtatja el.

A Yatas Zero Gravity Luxus matrac Pillow Top rétegén levő huzat egy díjnyertes ADAPTIVE technológiával készült luxus minőségű matrachuzat. Az egészséges alvási környezet kialakítására a gyártó óriási figyelmet fordított, a matrac kiváló szellőzésnek, szellőztetésnek örvend. A Yatas Zero Gravity Luxus huzatban a gyors nedvesség elszívás és kiváló párologtatás segíti a test hőmérsékletének egyensúlyát. Az Adaptive technológia Törökországban bizonyította klinikai vizsgálatok során, hogy növeli a szervezetben az energiaszintet és a gyors regenerálódást.

A Leggett & Platt amerikai vállalat több mint 19 országnak gyárt minőségi és innovatív rugókat a legújabb technológiák felhasználásával. A Yatas csoport és a Leggett & Platt együttműködésével a világ 45 országában a legmegbízhatóbb rugós matracokat kapják azok a neves szállodák, amelyek a Yatas matracokat választották. A Zero Gravity Luxus zsákrugós matracban lévő Legett & Platt által fejlesztett Coil Within Coil rendszer alakú rugótestek forradalmat jelentenek a rugós matracok gyártásban. A hagyományos zsákrugókkal szemben nagyobb a teherbíró képesség, precízebb az alátámasztás. Két különböző testsúllyal rendelkező párnál egyforma komfortérzetet nyújt úgy, hogy nem süppedünk bele a matracba. A zsákrugók belsejében lévő rugók akkor és ott lépnek életben ahol nagyobb a terhelés. Semmilyen más technológiával nem lehet helyettesíteni a rugó a rugóban lévő zsákrugók által nyújtott érzést. A Coil Within Coil rugós rendszer technológiának köszönhetően az így kapott rugótestek viselkedése jelentősen megváltozik és új többletszolgáltatás jön létre. A  terhelés első szakaszában a rugótestek lágyan besüppednek, míg nagyobb terhelésre a zsákrugók belsejében lévő rugók is segítenek az ortopédikus alátámasztás nyújtásában.

Yatas cégtörténet:
A YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott a YATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén („elsőbbségi" pozíciót élvezve). A YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

A YATAS a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark® gyapjút továbbra is az egyetlen cég, a YATAS használja.

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország, stb.

A YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac- és ágy gyártás területén. A 92.000 m2 zárt és 160.000 m2 szabad területen létesített gyárakban, Kayseriben és Ankarában, több mint 1500 alkalmazott dolgozik.

Yatas TR

Adatlap

Magasság
33 cm
Rugók száma
580 drb/m2
Terhelhetőség
150 kg/személy
Garancia
10 év
Hideghab (hab) sűrűség
28 kg/m3 + 35 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Pamut, Adaptive® tehnológia
Rugók magassága
19 cm
Ergonómiai zónák száma
5
Rugók vastagsága
2,1 mm
Rétegek száma
13
Gyártó
YATAS (Törökország)