COOLFLOW - zsákrugós matrac
  • COOLFLOW - zsákrugós matrac
  • COOLFLOW - zsákrugós matrac
  • COOLFLOW - zsákrugós matrac
  • COOLFLOW - zsákrugós matrac
  • COOLFLOW - zsákrugós matrac
  • COOLFLOW - zsákrugós matrac

COOLFLOW DELUXE- zsákrugós matrac

3 640,00 lei

Az Isbir CoolFlow Deluxe hibrid matracot három különböző magasságból álló zsákrugós rendszer alkotja, amely fölött egy 5 cm magas, kivételes minőségű 60 kg/m3 tömegsűrűségű memóriahab réteg található. A kivételesen nyitott cellaszerkezetű emlékezőhab az Isbir Bedding saját gyárában készül, amely Törökország egyik legnagyobb és egyben legmodernebb habgyártó üzeme.

Méret
Mennyiség
Készleten

Az Isbir CoolFlow Deluxe hibrid matracot három különböző magasságból álló zsákrugós rendszer alkotja, amely fölött egy 5 cm magas, kivételes minőségű 60 kg/m3 tömegsűrűségű memóriahab réteg található. A kivételesen nyitott cellaszerkezetű emlékezőhab az Isbir Bedding saját gyárában készül, amely Törökország egyik legnagyobb és egyben legmodernebb habgyártó üzeme, így biztosak lehetünk benne, hogy az emlékezőhab nem melegszik fel, a legmelegebb nyári estéken sem a matrac miatt fogunk izzadni.
A CoolFlow® zsákrugós rendszer gyakorlatilag három különböző rugótest összjátéka. Minden magas (teljes nagyságú) rugótest között egy-egy alacsonyabb rugótest helyezkedik el, amelynek teteje és alja is rövidebb a magasabb rugóknál. Könnyebb testsúly és könnyebb terhelés esetén csak a magasabb rugók lépnek be az alátámasztásba, míg emelkedett testsúly esetén az alacsonyabb rugók fokozatos belépésével egy testsúlyhoz igazodó egyenletes, határozott de kellemes alátámasztást kapunk. És ha ez még nem lenne elég, úgy a teljes rugótest fölött a matrac teljes felületén mini zsákrugók helyezkednek el, amik pár centis magasságukkal végtelenül precíz és kellemes felületi formakövetést biztosítanak. A négyzetméterenként 860 drb zsákrugók közötti légkamrák biztosítják a matracban a természetes légáramlást.
A matrac komforthab kényelmi rétege az ISBIR textilgyár által kifejlesztett Quallofil® Allerban® természetes rostokból és kacsatoll pehely töltetből készül.

Az Isbír matracgyártó legmagasabb rugószámmal rendelkező prémiumkategóriás matraca nem nélkülözi a legmodernebb újításokat. A több, mint 135 éves tapasztalatra visszatekintő amerikai Legett&Platt rugógyártó cég biztosítja a CoolFlow Deluxe matrac különleges rugózatát. A tasakrugós rendszer három réteg rugóval rendelkezik, ahol az 5 cm (nanocoil) mikro tasakrugó sorok között kettő különböző magasságú (10 és 15 cm) táskarugó réteg biztosítja a különböző testsúly számára egyaránt tökéletes alátámasztást. A matrac rugózatának a test mozgására adott dinamikus válaszai aktívan támogatják a mély és nyugtató alvást. A 860 drb-os négyzetméterenkénti rugószám tökéletes alátámasztást biztosít a test számára, valamint a kisebb átmérővel rendelkező rugótestek nagyon precízen lekövethetővé teszik a test görbületeit. A táskarugós matracok a lehető legjobban szellőző rendszereknek számítanak, de a CoolFlow a hagyományos rendszereket is túlszárnyalja az irányított levegőáramlásnak köszönhetően. Ez a technológia 28%-kal hatékonyabban szállítja a hőt, mint a hagyományos hab matracok, így képes ideális hőmérsékletet biztosítani a pihentető alváshoz. A viszkóz bázisú funkcionális textíliából készült matrachuzat Health Guard kiképzésű, így az gombásodás és poratka mentes. A matrac töltete a Dupont cég által biztosított 4 utas szilikon szálak és kacsatoll pelyhek keverékéből tevődik össze. A kacsatoll természetes puhasága ötvöződik a Qualofill töltet kiváló hő- és nedvességelvezető képességével. A 38 cm-es CoolFlow Deluxe matrac a rugózaton kívül rugalmas HR habot, ultra lágy Hyper habot és 5 cm minőségi memóriahabot is tartalmaz. Ezek együttesen biztosítani tudják a félkemény komfortot a tökéletes és lehető legjobb alátámasztás mellett. Az Isbír matracok (így ez a típus is) jellemzően több anyag felhasználásával készülnek, mint versenytársaik azonos termékei, így számottevő minőségi előnyre tudtak szert tenni, viszont szállításuk esetén feltétlenül számolni kell (vonatkozó matracméret 160x200 cm) a megközelítőleg 65 kg-os súlyukkal. Az Isbir gyár minőségi matracaival és kiváló bútoraival olyan felső kategóriás hotelek beszállítójává vált, mint a Marriott, a Radisson vagy a Best Western.

A CoolFlow Deluxe hibrid matrac 3 rend zsákrugóból áll:

- alsó rend: zsákrugó 5 cm magas micro pocket zsákrugók (nanocoil)
- középső rend: 15 cm magas zsákrugók mellett 10 cm magas zsákrugók váltakozva (10 cm rugók alatt és felett 2,5 cm légrés van)
- felső rend: zsákrugó 5cm magas micro pocket zsákrugók (nanocoil)

Leggett and Platt rugózat (Amerikai vállalat, 1883-tól gyárt rugókat)

A 125 éves múlttal rendelkező Leggett & Platt amerikai vállalat több mint 19 országban gyárt minőségi és innovatív rugókat a legújabb technológiák felhasználásával. Az Isbir Holding és a Leggett & Platt együttműködésével a világon a legmegbízhatóbb rugós matracokat kapják a neves szállodák 25 országban. Az Isbi CoolFlow Hybrid zsákrugós matracban lévő Legett&Platt által fejlesztett CoolFlow és nano coil zsákrugós rendszer forradalmat jelentenek a rugós matracok gyártásban. A hagyományos zsákrugókkal szemben eltérő súllyal rendelkező pároknak is  egyformán kellemes komfortot biztosít. A zsákrugók belsejében lévő középső zsákrugó rendnél az alacsonyabb magasságú zsákrugók akkor lépnek működésbe, amikor nagyobb a terhelés. A CoolFlow matrac középső zsákrugós rendjének a váltakozó rugó magassággal természetes ventilláció jön létre a matrac belsejében és ennek köszönhetően az így kapott rugótestek viselkedése jelentősen megváltozik, új többletszolgáltatás jön létre. A  terhelés első szakaszában a rugótestek lágyan besüppednek, míg nagyobb terhelésre a zsákrugók belsejében lévő rugók is nyújtanak ortopédikus alátámasztást.

Isbir cégtörténet:

1968 óta működik, az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik. Többségében (90%) német részvényesekből álló vállalat, a világon és Törökországban is a megfizethető minőségi matracokról ismert. A legmodernebb technológiával felszerelt gyáregység 350.000 m2-en 3.500 alkalmazottal a világ több mint 25 országába szállít minőségi szálloda matracokat. Az ankarai székhellyel rendelkező gyártó filozófiája az egészség és a kényelem biztosítása a tudás, tapasztalat és technológia segítségével. Amíg a világon a legtöbb gyártó az alapanyag mennyiségen és minőségen próbál spórolni és úgy gyárt matracokat, addig az Isbir matracgyárban erősebb rugókat és minőségi (75kg/m3 memory foam) alapanyagokat használnak a matracoknál és textíliáknál.

A világon egyedüliként használt, saját márkanévvel rendelkező Quallofil® és Allerban® technológia stresszmentes, atkataszító, antiallergén, kiválóan légáteresztő, nedvesség elszívó és kipárologtató matrachuzatot eredményez. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzatokban ultrakönnyű szálakkal van átszöve a töltőanyag, amelyben maximális a légáramlás. Az Isbir matracok között megtaláljuk a Bonellrugós matracokat, a zsákrugós matracokat, memory matracokat, Arnitel rugós matracokat és a legújabb technológiával készült hybrid matracokat.

Life Sleep matraccsalád:

Minőségi alapanyagokból készült matracok elérhető áron. Több mint 25 országban a világon! 7 ergonómiai zónás zsákrugós matracok, nagyon határozott alátámasztással. 75 kg/m3 sűrűségű memory foam alapanyagból készült matracok.

Az Isbir Life Sleep marachuzatok antibakteriális szálkikészítéssel készülnek (HealthGuard™)

A Healthguard™ a következő előnyökkel rendelkezik:
- védi a szöveteket baktériumok, gombák és atkák ellen
- elriasztja a szúnyogokat és más káros rovarokat
- megakadályozza a romlást, az elszíneződést
- véd a baktériumok okozta szagok ellen, hosszabb távon biztosítva a frissességet
- hipoallergén
- hosszú élettartam
- kompatibilis más kezelésekkel, például égésgátló szerekkel, vízzel szembeni ellenálló szerekkel és hőszabályozóval


Az Isbir gyár:

1968 óta működik. Az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik.

A Holding tagjai:
Isbir Optic – 1979, piacvezető Törökországban az üvegszálas technológiában
Isbir Sünger – 1977, hab üzletág, piacvezető Törökországban, 8 gyáregységgel rendelkezik
Isbir Syntetic – 1968, PE PP csomagolástechnika, szőnyeg, stb…
Isbir Ziraat – 1968, fémgyártás, mezőgazdasági gépek, eszközök

Isbir TR

Adatlap

Magasság
33 cm
Rugók száma
860 drb/m2!
Terhelhetőség
Súlykorlátozás nélkül
Memóriahab vastagság
5 cm
Garancia
10 év
Memóriahab sűrűség
60 kg/m3
Hideghab (hab) sűrűség
26 kg/m3 + 32 kg/m3 + 60 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Quallofil® és Allerban®
Rugók magassága
5 cm + 10 cm + 15 cm
Rugók vastagsága
1,8 mm + 2,0 mm
Rétegek száma
7
Gyártó
ISBIR (Törökország)