MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac

COOLFLOW - zsákrugós matrac

2 870,00 lei

Az Isbir CoolFlow Hybrid matracot három különböző magasságból álló zsákrugós rendszer alkotja. A zsákrugó rendek magasságának eltérése a különböző magasságú, súlyú és testfelépítésű embereknél segít az optimális alvási pozíció elérésében. A négyzetméterenként 860 drb zsákrugók közötti légkamrák biztosítják a matracban a természetes légáramlást.

Méret
Mennyiség
Készleten

Az Isbir CoolFlow Hybrid matracot három különböző magasságból álló zsákrugós rendszer alkotja. A zsákrugó rendek magasságának eltérése a különböző magasságú, súlyú és testfelépítésű embereknél segít az optimális alvási pozíció elérésében. A négyzetméterenként 860 drb zsákrugók közötti légkamrák biztosítják a matracban a természetes légáramlást. A matrac tartórétege a kiválóan szellőző, rugalmas HR habrétegből készült. A matrac komforthab kényelmi rétege az ISBIR textilgyár által kifejlesztett Quallofil® Allerban® természetes rostokból és kacsatoll pehely töltetből készül.

Az Isbír matracgyártó legmagasabb rugószámmal rendelkező prémiumkategóriás matraca nem nélkülözi a legmodernebb újításokat. A több, mint 135 éves tapasztalatra visszatekintő amerikai Legett&Platt rugógyártó cég biztosítja a CoolFlow matrac különleges rugózatát. A tasakrugós rendszer három réteg rugóval rendelkezik, ahol az 5 cm (nanocoil) mikro tasakrugó sorok között kettő különböző magasságú (10 és 15 cm) táskarugó réteg biztosítja a különböző testsúly számára egyaránt tökéletes alátámasztást. A matrac rugózatának a test mozgására adott dinamikus válaszai aktívan támogatják a mély és nyugtató alvást. A 860 drb-os négyzetméterenkénti rugószám tökéletes alátámasztást biztosít a test számára, valamint a kisebb átmérővel rendelkező rugótestek nagyon precízen lekövethetővé teszik a test görbületeit. A táskarugós matracok a lehető legjobban szellőző rendszereknek számítanak, de a CoolFlow a hagyományos rendszereket is túlszárnyalja az irányított levegőáramlásnak köszönhetően. Ez a technológia 28%-kal hatékonyabban szállítja a hőt, mint a hagyományos hab matracok, így képes ideális hőmérsékletet biztosítani a pihentető alváshoz. A viszkóz bázisú funkcionális textíliából készült matrachuzat Health Guard kiképzésű, így az gombásodás és poratka mentes. A matrac töltete a Dupont cég által biztosított 4 utas szilikon szálak és kacsatoll pelyhek keverékéből tevődik össze. A kacsatoll természetes puhasága ötvöződik a Qualofill töltet kiváló hő- és nedvességelvezető képességével. A 34 cm-es CoolFlow matrac a rugózaton kívül 3 cm rugalmas HR habot, valamint 2x3 cm Hyper habot is tartalmaz. Ezek együttesen biztosítani tudják a félkemény komfortot a tökéletes és lehető legjobb alátámasztás mellett. Az Isbír matracok (így ez a típus is) jellemzően több anyag felhasználásával készülnek, mint versenytársaik azonos termékei, így számottevő minőségi előnyre tudtak szert tenni, viszont szállításuk esetén feltétlenül számolni kell (vonatkozó matracméret 160x200 cm) a megközelítőleg 65 kg-os súlyukkal. Az Isbir gyár minőségi matracaival és kiváló bútoraival olyan felső kategóriás hotelek beszállítójává vált, mint a Marriott, a Radisson vagy a Best Western.

A CoolFlow Hybrid matrac 3 rend zsákrugóból áll:

- alsó rend: zsákrugó 5 cm magas micro pocket zsákrugók (nanocoil)
- középső rend: 15 cm magas zsákrugók mellett 10 cm magas zsákrugók váltakozva (10 cm rugók alatt és felett 2,5 cm légrés van)
- felső rend: zsákrugó 5cm magas micro pocket zsákrugók (nanocoil)

Leggett and Platt rugózat (Amerikai vállalat, 1883-tól gyárt rugókat)

A 125 éves múlttal rendelkező Leggett & Platt amerikai vállalat több mint 19 országban gyárt minőségi és innovatív rugókat a legújabb technológiák felhasználásával. Az Isbir Holding és a Leggett & Platt együttműködésével a világon a legmegbízhatóbb rugós matracokat kapják a neves szállodák 25 országban. Az Isbi CoolFlow Hybrid zsákrugós matracban lévő Legett&Platt által fejlesztett CoolFlow és nano coil zsákrugós rendszer forradalmat jelentenek a rugós matracok gyártásban. A hagyományos zsákrugókkal szemben eltérő súllyal rendelkező pároknak is  egyformán kellemes komfortot biztosít. A zsákrugók belsejében lévő középső zsákrugó rendnél az alacsonyabb magasságú zsákrugók akkor lépnek működésbe, amikor nagyobb a terhelés. A CoolFlow matrac középső zsákrugós rendjének a váltakozó rugó magassággal természetes ventilláció jön létre a matrac belsejében és ennek köszönhetően az így kapott rugótestek viselkedése jelentősen megváltozik, új többletszolgáltatás jön létre. A  terhelés első szakaszában a rugótestek lágyan besüppednek, míg nagyobb terhelésre a zsákrugók belsejében lévő rugók is nyújtanak ortopédikus alátámasztást.

Egy 160*200 cm CoolFlow Hybrid matracban 2876 db rugó van és a súlya 65 kg.

Isbir cégtörténet:

1968 óta működik, az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik. Többségében (90%) német részvényesekből álló vállalat, a világon és Törökországban is a megfizethető minőségi matracokról ismert. A legmodernebb technológiával felszerelt gyáregység 350.000 m2-en 3.500 alkalmazottal a világ több mint 25 országába szállít minőségi szálloda matracokat. Az ankarai székhellyel rendelkező gyártó filozófiája az egészség és a kényelem biztosítása a tudás, tapasztalat és technológia segítségével. Amíg a világon a legtöbb gyártó az alapanyag mennyiségen és minőségen próbál spórolni és úgy gyárt matracokat, addig az Isbir matracgyárban erősebb rugókat és minőségi (75kg/m3 memory foam) alapanyagokat használnak a matracoknál és textíliáknál.

A világon egyedüliként használt, saját márkanévvel rendelkező Quallofil® és Allerban® technológia stresszmentes, atkataszító, antiallergén, kiválóan légáteresztő, nedvesség elszívó és kipárologtató matrachuzatot eredményez. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzatokban ultrakönnyű szálakkal van átszöve a töltőanyag, amelyben maximális a légáramlás. Az Isbir matracok között megtaláljuk a Bonellrugós matracokat, a zsákrugós matracokat, memory matracokat, Arnitel rugós matracokat és a legújabb technológiával készült hybrid matracokat.

Life Sleep matraccsalád:

Minőségi alapanyagokból készült matracok elérhető áron. Több mint 25 országban a világon! 7 ergonómiai zónás zsákrugós matracok, nagyon határozott alátámasztással. 75 kg/m3 sűrűségű memory foam alapanyagból készült matracok.

Az Isbir Life Sleep marachuzatok antibakteriális szálkikészítéssel készülnek (HealthGuard™)

A Healthguard™ a következő előnyökkel rendelkezik:
- védi a szöveteket baktériumok, gombák és atkák ellen
- elriasztja a szúnyogokat és más káros rovarokat
- megakadályozza a romlást, az elszíneződést
- véd a baktériumok okozta szagok ellen, hosszabb távon biztosítva a frissességet
- hipoallergén
- hosszú élettartam
- kompatibilis más kezelésekkel, például égésgátló szerekkel, vízzel szembeni ellenálló szerekkel és hőszabályozóval


Az Isbir gyár:

1968 óta működik. Az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik.

A Holding tagjai:
Isbir Optic – 1979, piacvezető Törökországban az üvegszálas technológiában
Isbir Sünger – 1977, hab üzletág, piacvezető Törökországban, 8 gyáregységgel rendelkezik
Isbir Syntetic – 1968, PE PP csomagolástechnika, szőnyeg, stb…
Isbir Ziraat – 1968, fémgyártás, mezőgazdasági gépek, eszközök

Isbir TR

Adatlap

Magasság
33 cm
Rugók száma
860 drb/m2!
Terhelhetőség
Súlykorlátozás nélkül
Garancia
10 év
Hideghab (hab) sűrűség
26 kg/m3 + 32 kg/m3 + 60 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Quallofil® és Allerban®
Rugók magassága
5 cm + 10 cm + 15 cm
Rugók vastagsága
1,8 mm + 2,0 mm
Rétegek száma
7
Gyártó
ISBIR (Törökország)