MOON SOFT - zsákrugós matrac
  • MOON SOFT - zsákrugós matrac

MOON SOFT - zsákrugós matrac

1 830,00 lei

Az Isbir Life Sleep Moon Soft zsákrugós matrac a 7 ergonómiai zónás zsákrugókkal és a 75 kg/m3!!! sűrűségű 5 cm memory foam kényelmi réteggel verhetetlen a matracpiacon. Levehető mosható felső résszel és a minőségi alapanyagokkal minden elvárásnak megfelel, amit elvárhatunk egy memory zsákrugós matractól. A matrac 10 év garanciával rendelkezik és súlykorlátozás nélkül használható.

Méret
Mennyiség
Készleten

A török Isbír matracgyártó ebben a matracban ideálisan ötvözte a zsákrugózat precíz 7 zónás alátámasztását a magas tömegsűrűségű (75kg/m3), nyitott cellás, és ennek köszönhetően jól szellőző emlékezőhab vonalkövető tulajdonságaival. A Moon Soft memory matrac deréknál határozottan alátámaszt, míg vállnál, a nyomáspontok minimalizálása érdekében jobban beenged, ezzel is elősegítve a gerincoszlop természetes kettős „S” alakjának tökéletes alátámasztását. A higiéniai szempontból is minden igényt kielégítő matrac, Health Guard technológiás elasztikus pamut matrachuzattal készül, ami gombásodás mentes, megakadályozza a baktérium telepek kialakulását és távol tartja poratkákat. A huzat cipzárral levehető a matractest felső felületéről és így valóban, háztartási mosógépben is mosható 30 fokon. A nyitott cellaszerkezetű memóriahab a hagyományossal szemben jobb átszellőzést biztosít, ami a hő elvezetős Quallofil töltettel együtt megóvhatja testünket a befülledéstől. A Moon Soft matrac bővelkedik a gyártó által tervezett innovatív megoldásokban. Tizenegy különböző nemzetközi minősítésnek, köztük az Oeko-tex Standard 100-nak köszönhetően biztosak lehetünk a matrac káros anyag mentességében. A gyártó célja az volt, hogy az általa magas minőségi elvárásoknak megfelelő matrac, megfizethető formában váljon elérhetővé. Így nem véletlen, hogy az 1968-ban alapított és több, mint 90%-ban német tulajdonú cégóriás, egymást követő három évben is fogyasztói díjas lett és további nyolc kategóriában is díjazott volt az évek során. Ez a matractípus félkemény kivitelben 27 cm-es magassággal és 130 kg-os súlykorláttal érhető el a Dreamland Stúdió szaküzletében és weboldalán. Az Isbír gyár minőségi matracaival és kiváló bútoraival olyan felső kategóriás hotelek beszállítójává vált, mint a Marriott, a Radisson, Best Western, stb.

Az Isbir Life Sleep Moon Soft zsákrugós matrac a 7 ergonómiai zónás zsákrugókkal és a 75 kg/m3 sűrűségű 5 cm memory foam kényelmi réteggel verhetetlen a matracpiacon. Levehető mosható felső résszel és a minőségi alapanyagokkal minden elvárásnak megfelel, amit elvárhatunk egy memory zsákrugós matractól. Az Isbir Life Sleep Moon Soft matrac egy átlagos zsákrugós matracnál sokkal több. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően (75kg/m3 sűrűségű nyitott cella szerkezetű viscoelastic memoryfoam, 7 zónás zsákrugós rendszer, levehető, mosható Quallofil&Allerban szálas felső rész) ergonómiában, kényelemben is minden elvárásnak megfelel, amit elvárhatunk egy 27 cm vastag zsákrugós matractól. Az Isbir Life Sleep Moon Soft matracot próbálva érezhetjük az 5 cm memory foam komforthab kényelmi rétegén, hogy egyenletesen sülyed és kiválóan alátámaszt. A 7 zónás rugós rendszer fokozza a matrac kényelmi érzetét, mert a vállrésznél csökkenti a nyomáspontokat pl. oldalt fekve, háton fekve a rugósrendszer és a memoryfoam tökéletesen leköveti a gerincoszlopnak a formáját és alátámasztja. A Moon Soft matrac komfort érzetet fokozza a nyitott cella szerkezetű memory foam kiváló légátersztése és a többszörösen díjazott Quallofil&Allerbán szilikon szálas matrachuzata. Az Isbir textíliák közül a világon egyedüliként használt saját márkanévvel rendelkező Quallofil® és Allerban® technológia a stresszmentes, atkataszító, antiallergén, kiválóan légáteresztő, nedvesség elszívó és kipárologtató matrachuzat. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzatban ultrakönnyű szilikon szállal van átszöve a töltőanyag, amelyben maximális a légáramlás. A Quallofil® és Allerban® szilikonszálakban 3 utas cső rendszer van, amely páratlan szelőzést és az egyedülálló kényelemet biztosít.
A Life Sleep Moon Soft matrac 10 év garanciával rendelkezik és súlykorlátozás nélkül használható.

Isbir cégtörténet:

1968 óta működik, az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik. Többségében (90%) német részvényesekből álló vállalat, a világon és Törökországban is a megfizethető minőségi matracokról ismert. A legmodernebb technológiával felszerelt gyáregység 350.000 m2-en 3.500 alkalmazottal a világ több mint 25 országába szállít minőségi szálloda matracokat. Az ankarai székhellyel rendelkező gyártó filozófiája az egészség és a kényelem biztosítása a tudás, tapasztalat és technológia segítségével. Amíg a világon a legtöbb gyártó az alapanyag mennyiségen és minőségen próbál spórolni és úgy gyárt matracokat, addig az Isbir matracgyárban erősebb rugókat és minőségi (75kg/m3 memory foam) alapanyagokat használnak a matracoknál és textíliáknál.

A világon egyedüliként használt, saját márkanévvel rendelkező Quallofil® és Allerban® technológia stresszmentes, atkataszító, antiallergén, kiválóan légáteresztő, nedvesség elszívó és kipárologtató matrachuzatot eredményez. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzatokban ultrakönnyű szálakkal van átszöve a töltőanyag, amelyben maximális a légáramlás. Az Isbir matracok között megtaláljuk a Bonellrugós matracokat, a zsákrugós matracokat, memory matracokat, Arnitel rugós matracokat és a legújabb technológiával készült hybrid matracokat.

Life Sleep matraccsalád:

Minőségi alapanyagokból készült matracok elérhető áron. Több mint 25 országban a világon! 7 ergonómiai zónás zsákrugós matracok, nagyon határozott alátámasztással. 75 kg/m3 sűrűségű memory foam alapanyagból készült matracok.

Az Isbir Life Sleep marachuzatok antibakteriális szálkikészítéssel készülnek (HealthGuard™)

A Healthguard™ a következő előnyökkel rendelkezik:
- védi a szöveteket baktériumok, gombák és atkák ellen
- elriasztja a szúnyogokat és más káros rovarokat
- megakadályozza a romlást, az elszíneződést
- véd a baktériumok okozta szagok ellen, hosszabb távon biztosítva a frissességet
- hipoallergén
- hosszú élettartam
- kompatibilis más kezelésekkel, például égésgátló szerekkel, vízzel szembeni ellenálló szerekkel és hőszabályozóval


Az Isbir gyár:

1968 óta működik. Az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik.

A Holding tagjai:
Isbir Optic – 1979, piacvezető Törökországban az üvegszálas technológiában
Isbir Sünger – 1977, hab üzletág, piacvezető Törökországban, 8 gyáregységgel rendelkezik
Isbir Syntetic – 1968, PE PP csomagolástechnika, szőnyeg, stb…
Isbir Ziraat – 1968, fémgyártás, mezőgazdasági gépek, eszközök

Isbir TR

Adatlap

Magasság
27 cm
Terhelhetőség
130 kg/személy
Memóriahab vastagság
5 cm
Garancia
10 év
Memóriahab sűrűség
75 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Quallofil® és Allerban®
Ergonómiai zónák száma
7
Rugók vastagsága
2,1 mm
Gyártó
ISBIR (Törökország)