HYPERSENSE - zsákrugós matrac
  • HYPERSENSE - zsákrugós matrac
  • HYPERSENSE - zsákrugós matrac
  • HYPERSENSE - zsákrugós matrac
  • HYPERSENSE - zsákrugós matrac

HYPERSENSE - zsákrugós matrac

2 590,00 lei

Az Isbir HyperSense zsákrugós matrac a 650 darab táskarugóval négyzetméterenként és a hűsítő komforthabbal a maximális kényelmet hozza el a hálószobánkba. Az Isbir HyperSense matracban minden olyan technológiát megtalálunk, amely a legjobban segíti a pihentető alvást és a gyors regenerálódást. Az Isbir HyperSense matrac megjelenésében elegáns, külső borítása természetes szálakkal van készítve.

Méret
Mennyiség
Készleten

Nem vitás, hogy a zsákrugós matracok az egyik legprecízebb alátámasztást nyújtó matractípusok. De mi történik, ha a rugószámot az átlagos közel háromszorosára emeljük? Ekkor születik meg az Isbír török matracgyártó prémiumkategóriás Hypersense matraca. A 650 drb rugó négyzetméterenként mérnöki pontossággal követi le a test görbületeit és a rugók erősségének szabályozásával feszes 7 zónás alátámasztást kap a gerincoszlop. Oldalfekvők, figyelem! Az 5 cm-es extra rugalmas 35kg/m3 tömegsűrűségű HR hab és a 2x1.5 cm lágy HR Hyperhab réteg biztosítja a csípő és váll ízületeinek megóvását, azok megfelelő beengedésével. A Törökországban csak és kizárólag az Isbir cégnek biztosított, Dupont cég által kifejlesztett Quallofil Allerban® szilikonszálas töltet (150g/m2) kiemelkedő hő és páraelvezető tulajdonsággal bír, így nem kell tartani a kellemetlen befülledéstől, túlmelegedéstől. A viscose alapú funkcionális textíliából készült matrachuzat a Health Guard® technológiának köszönhetően meggátolja a gombásodást, valamint a baktériumtelepek kialakulását és a poratka megtelepedését. A Hypersense matrac kétszemélyes méretben közel 2000 db 3 cm átmérőjű zsákrugójával abszolút prémium kategóriát képvisel és nem csak török viszonylatban, hanem globális szinten is. Az Isbír matracgyártó cégóriás jelenleg 25 országban van jelen és a terjeszkedés az általuk tervezett és kivitelezett matracok megkérdőjelezhetetlen magas színvonalának és megbízhatóságának köszönhetően töretlen. A 11 különböző nemzetközi minősítésnek, köztük az Öko-Tex Standard 100-nak köszönhetően biztosak lehetünk a matrac káros anyag mentességében is. Az ágybetét 30 cm-es magasságával, a fent említett tulajdonságaival kategóriájának egyik legkiemelkedőbb matraca és jellemzően több anyag felhasználásával készül, mint a versenytársak azonos kategóriájú termékei, így számottevő minőségi előnyre tudtak szert tenni. Szállításuk esetén viszont feltétlenül számolni kell az átlagosnál magasabb súlyukkal. Az Isbir gyár minőségi matracainak és kiváló bútorainak köszönhetően olyan felső kategóriás hotelek beszállítójává vált, mint a Marriott, a Radisson vagy a Best Western.

Az Isbir HyperSense zsákrugós matracban 650 drb 7 zónás multi zsákrugó van négyzetméterenként. A Hypersense matrac hűsítő komforthabbal a maximális kényelmet hozza el a hálószobánkba. Az Isbir HyperSense matracban minden olyan technológiát megtalálunk, amely a legjobban segíti a pihentető alvást és a gyors regenerálódást. Az Isbir HyperSense matrac megjelenésében elegáns, külső borítása természetes szálakkal van készítve. Az Isbir HyperSense kétszemélyes matracokban nincs áthullámzás, alvó partnerünket nem zavarjuk a pihenésben mozgolódásunkkal. Az Isbir HyperSense matrac kényelmi rétege a legjobban szellőző HR komforthabból készül, amelyen hyper töltet adja a hűsítő, mindig friss kényelmi érzetet. Az Isbir HyperSense 650 multi zsákrugós matrac úgy támasztja alá a gerincünket, hogy a testünkben lévő vérkeringésre is jó hatással van. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzata kiválóan szellőzik, antibakteriális, stresszmentes, nagyon jó hatással van a bőrünkre és az izmainkra.

Isbir cégtörténet:

1968 óta működik, az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik. Többségében (90%) német részvényesekből álló vállalat, a világon és Törökországban is a megfizethető minőségi matracokról ismert. A legmodernebb technológiával felszerelt gyáregység 350.000 m2-en 3.500 alkalmazottal a világ több mint 25 országába szállít minőségi szálloda matracokat. Az ankarai székhellyel rendelkező gyártó filozófiája az egészség és a kényelem biztosítása a tudás, tapasztalat és technológia segítségével. Amíg a világon a legtöbb gyártó az alapanyag mennyiségen és minőségen próbál spórolni és úgy gyárt matracokat, addig az Isbir matracgyárban erősebb rugókat és minőségi (75kg/m3 memory foam) alapanyagokat használnak a matracoknál és textíliáknál.

A világon egyedüliként használt, saját márkanévvel rendelkező Quallofil® és Allerban® technológia stresszmentes, atkataszító, antiallergén, kiválóan légáteresztő, nedvesség elszívó és kipárologtató matrachuzatot eredményez. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzatokban ultrakönnyű szálakkal van átszöve a töltőanyag, amelyben maximális a légáramlás. Az Isbir matracok között megtaláljuk a Bonellrugós matracokat, a zsákrugós matracokat, memory matracokat, Arnitel rugós matracokat és a legújabb technológiával készült hybrid matracokat.

Life Sleep matraccsalád:

Minőségi alapanyagokból készült matracok elérhető áron. Több mint 25 országban a világon! 7 ergonómiai zónás zsákrugós matracok, nagyon határozott alátámasztással. 75 kg/m3 sűrűségű memory foam alapanyagból készült matracok.

Az Isbir Life Sleep marachuzatok antibakteriális szálkikészítéssel készülnek (HealthGuard™)

A Healthguard™ a következő előnyökkel rendelkezik:
- védi a szöveteket baktériumok, gombák és atkák ellen
- elriasztja a szúnyogokat és más káros rovarokat
- megakadályozza a romlást, az elszíneződést
- véd a baktériumok okozta szagok ellen, hosszabb távon biztosítva a frissességet
- hipoallergén
- hosszú élettartam
- kompatibilis más kezelésekkel, például égésgátló szerekkel, vízzel szembeni ellenálló szerekkel és hőszabályozóval


Az Isbir gyár:

1968 óta működik. Az Isbir Holding Company vállalat saját habgyártó és textilgyártó üzemmel rendelkezik.

A Holding tagjai:
Isbir Optic – 1979, piacvezető Törökországban az üvegszálas technológiában
Isbir Sünger – 1977, hab üzletág, piacvezető Törökországban, 8 gyáregységgel rendelkezik
Isbir Syntetic – 1968, PE PP csomagolástechnika, szőnyeg, stb…
Isbir Ziraat – 1968, fémgyártás, mezőgazdasági gépek, eszközök

Isbir TR

Adatlap

Magasság
34 cm
Rugók száma
650 drb/m2 !!!
Terhelhetőség
Súlykorlátozás nélkül
Garancia
10 év
Hideghab (hab) sűrűség
35 kg/m3
Keménységi fokozat
5/6 (1 - puha, 6 - kemény)
Huzat
Quallofil® és Allerban®
Rugók vastagsága
2,2 mm
Gyártó
ISBIR (Törökország)