COOL ACTION - Zsákrugós matrac

:

A Cool Action matrac személyre szabott alátámasztást biztosít független zsákrugórendszerével és kimagasló hőmérsékletszabályozást a Feran Ice technológia segítségével. A Cool Action matrac éveken keresztül tökéletes higiéniás környezetet biztosít mosható Pillow Top rétegének köszönhetően. Az 5 zónás zsákrugórendszer felveszi a testének vonalát.

Bővebb leírás

1 690,00 Ron

Adatlap

Magasság 27 cm
Rugók száma 310 drb/m2
Terhelhetőség 140 kg/személy
Garancia 10 év
Hideghab (hab) sűrűség 28 kg/m3 + 35 kg/m3
Keménységi fokozat 4/6 (1- puha, 6 - kemény)
Huzat Pamut, Feran Ice® szövet
Rugók magassága 19 cm
Ergonómiai zónák száma 5
Rugók vastagsága 2,1 mm
Rétegek száma 13
Gyártó YATAS (Törökország)

Egyéb infó

A Cool Action matrac személyre szabott alátámasztást biztosít független zsákrugórendszerével és kimagasló hőmérsékletszabályozást a Feran Ice technológia segítségével. A Cool Action matrac éveken keresztül tökéletes higiéniás környezetet biztosít mosható Pillow Top rétegének köszönhetően. Az 5 zónás zsákrugórendszer felveszi a testének vonalát, vállrésznél pedig engedi belesüppedni a matracba. A precíz formakövetés mellett nincs áthullámzás, tökéletes pihenést biztosít Ön és partnere számára. A matracot nem kell forgatni, a vastagság és a minőségi alapanyagok nem igénylik a mozgatást. A maximális pihenés elérése érdekében kifejlesztett zsákrugós rendszer a kényelmi topperrel és a hűsítő Frean Ice technolágiával ellátott levehető huzattal, kiváló pihenést nyújt minden évszakban a hálószobánkban.
 
Poket Spring Technology:
A független zsákrugórendszer tökéletesen alkalmazkodik az eltérő típusú testformákhoz tökéletes háttámaszt nyújtva a test alakjának tökéletes lekövetésével.

Thermal Comfort Rendszer:
A Feran Ice technológia képes az optimális mikroklímát folyamatosan fenntartani, magas szinten elvezetni a nedvességet és az extra hőt, ideálisan hűtve az alvási környezetet a megfelelő pihenés érdekében.

Yatas Cool Action matrachuzat:
Levehető, mosható huzattal van ellátva a Yatas Cool Action matracon lévő topper. A matrac alsó része megerősített, élvarrott, kiválóan szelőző textíliából készül. A Feran Ice tecnológiával ellátott levehető huzat kiváló nedvesség- és hőelvezető hatása nagyban hozzájárul a nyugodt, pihentető alváshoz.Yatas cégtörténet:
A YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott a YATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén („elsőbbségi" pozíciót élvezve). A YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

A YATAS a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark® gyapjút továbbra is az egyetlen cég, a YATAS használja.

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország, stb.

A YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac- és ágy gyártás területén. A 92.000 m2 zárt és 160.000 m2 szabad területen létesített gyárakban, Kayseriben és Ankarában, több mint 1500 alkalmazott dolgozik.

Vélemények

Írd meg véleményed

COOL ACTION - Zsákrugós matrac

COOL ACTION - Zsákrugós matrac

A Cool Action matrac személyre szabott alátámasztást biztosít független zsákrugórendszerével és kimagasló hőmérsékletszabályozást a Feran Ice technológia segítségével. A Cool Action matrac éveken keresztül tökéletes higiéniás környezetet biztosít mosható Pillow Top rétegének köszönhetően. Az 5 zónás zsákrugórendszer felveszi a testének vonalát.